Šta te nervira?

1. Jel mu rodila sina ili sestrica

2. tada se počinje gambi

3. Deky je sa 9 godina razmodovao prvu moderatorku

4. Ja sam sa 8 godina orao 3 hektara u danu
    Jedva dohvatao kocnice itd al ko te pita
    A ova danasnja deca...

5. stevan je vozio traktor sve do beograda pa nikom ništa

6. Почињем да сумњам да си ишао у неку приватну основну школу у којој је био забрањен физички контакт.

Да објасним: у сваком разреду се заломи један или двојица који су садисти и/или психопате и који су већ у тим годинама спремни да иду до краја. Ти ниси у овој групи јер да јеси, сад би био мртав/на потерници/у затвору/у вили са старлетама. У сваком случају, не би био на вукајлији. Око њих се скупља шака полтрона и пичака у које убрајам и тебе. Такви мисле да су зајебани јер се увлаче овима и имитирају све што ови раде. Остатак екипе тј. већину чине деца која гледају своја посла и која ће стати на црту али имају неку границу нпр. док не виде крв. На крају остају малтретирана деца.

7. Kad je moranje nije pitanje
    Nego reci ti mene koje su ti boje kola?
    Ozb pitam

8. Cigla crvena ili normalna?

9. Uzgred ta cigla crvena jebe majku joj

10. takav je izašao iz salona, nijesam mijenjao ništa.

11. A je l si video kako mu stoji ta cigla crvena nekad uživo?

12. I ovaj tvoj post mi zvuci kao da si maltretiran jbg pa da zato toliko precenjujes decu, jer si ih ti gledao takvim ocima, uplasen

Ali jbg ne mogu dalje da vodim ovaj razgovor smorio sam se iskreno

13. nisam ali mogu da zamislim, još da je mat

14. Nerealno
    To i perla bela ju ju

15. Не можеш да водиш разговор јер ниси у праву, такође ниси способан да изнесеш имиџ зајебаног батице чак ни овде на вукајлији. Имаш среће што одређене особе данас нису на сајту или их мрзи да учествују у теми, јер је један ollanik, који је за тебе појам лика са бетона морао да се свађа са пола сајта зато што је стао у одбрану појединих квартовских појава. Ти не можеш ни са мном једним да изађеш на крај.

16. Ne nego si me samo smorio, nije mi toliko bitno da nekom grok groku nesto dokazem, tacnije boli me kurac bas da se cimam kad sporo kapiras

17. Па ако си се упустио у дискусију, значи да си желео да изнесеш аргументе и изнео си их, као и ја. Моји аргументи су јачи и ти сад покушаваш да се поставиш изнад ситуације, као да си ти неки племић који се са балкона свог замка довикује са крезубим мештанима који скапавају од тифуса или куге подно зидина. Сада хоћеш да створиш утисак да ти нисам више занимљив и да се враћаш унутра да пијуцкаш млак коњак. Ово позивање на "моју небитноћу" ти је последње упориште. Ако сам стварно толико небитан, ниси ме требао удостојити ни прве реплике. Ако мислиш да си веће мудо на сајтоу јер си боље рангиран, онда се налазиш на аутистичном спектру. Ако хоћеш да шириш вајб "старог члана", провери кад сам се ја регистровао, децхко (мада ни то није битно).

18. Boze kakav smarac, nije ni cudo sto su ti gurale glavu u wc solju zajebane psihopate od 8 godina

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.