Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Hahahahh
Grok po sistemu dukat u kolo da udjes 2 da izadjes
Нисмо имали wc шоље у школи, само чучавце. Јебига, изгледа да сам већи гето него ти. И да ли ти то хоћеш да кажеш да дете не може да буде монструм? Погледај документарац Child of rage, неко га је качио овде. Или једноставно размисли шта је онај клинац од 12 година што су му кеви и ћалету испуцали ноге пре неки дан. Ти подржаваш такве. Ти си се таквима увлачио у дупе да те не би дирали. Такви су ти и даље идоли.
Ok izvini taj sto te maltretirao je monstrum, ostavio je velike posledice, osudjujem ga snazno
Nadam se da sam pomogao
e šta osta od onog gambija što je nekada bio strah i trepet ovuda
Иронија није компензација за недостатак аргумената. И пусти ти мене, боље се запитај какве је последице по твој психофизички развој оставила чињеница да си бескичмена јајара, која никада у животу није устала да брани слабије, и која је целог живота брижно неговала удворнички менталитет. Сигурно си много пута изговорио реченицу "мора да је нешто скривио, не би га џабе дирали", знајући дубоко у себи да те од вршњачког злостављања не штите твоја муда, него туђ шупак. Из ког ниси излазио, осим можда да испуцаваш волеје у главу неком ко лежи у несвести.
ne vredjam hrvacku ali ovo sto je Simunic uradio nije humano
Ne ide ti ovo procenjivanje uopste, ali nisam ti ja Fender da ti se sad pravdam i navodim konkretne situacije koje dokazuju da nisi u pravu, boli me kurac bas
Izvini sto te nisam odbranio kad su ti gurali glavu u cucavac nije namerno majke mi
evo počinje svetsko sad da se proglasi primirje pa nastavite napušavanje kad se završi
Не иде ни теби процењивање, само је разлика између мене и тебе што ти никад нећеш признати грешку. И да си стварно хтео неком да се извиниш, нашао би дечка из основне коме су можда то и радили па би му се извинио. Мада, џаба извињење, више би значило када би отишао код оног који му је гурао главу у клоњу док си ти стајао са стране и навијао, и отворио му главу циглом. Али ти то нећеш урадити, јер тај сад носи пиштољ ако је жив/на слободи. А и "добри сте", иако те он у суштини не поштује, гледа те као споредну слину из краја.
Haha da otvorim glavu ciglom liku koji te je tukao kad si bio mali i to sve po glavi :) hah ciglom, kakva si picka ti ne verujem
Kulja bes iz tebe prema takvim glavama, odlicna je bila moja procena da si maltretiran
Eto nije tvoja krivica sto su te tukla deca, nasli su samo najneizvuceniju glavu jbg a to si bio ti, u drugoj skoli je to bio barakuda itd itd
Чекај батице, када ти кажеш да треба развалити столицом неког ко те цима без разлога да би доказао колективу да ниси на дну ланца исхране, онда је то ОК, а када ја спомињем циглу, онда није? Што је твоја столица "исправнија" од моје цигле? Глуп си као 4 курца.
Pa nije ok kad imas vise od npr 13 godina jebem te glupog ili kad je 1 na 3 situacija ili nesto
Eto prosvetlio sam te ajd sad odjebi debilu
Мора да си један од оних којима је сасвим ОК да неко ко нпр. диже тегове и/или је природно велик и/или тренира дуго борилачке вештине малтретира слабије од себе. Вероватно кажеш нешто у стилу "ко јебе "слабијег" нека крене и он да тренира, па нек дође да се свети за једно 5 година".
Pa ako si slabiji ne treba da se kurcis prosto da ne bi dobio po lobanji
Sad da ste ovde za stolom pored prebio bih vas ko macke krsta mi
Не говорим о курчењу, него о цимању слабијих "зато што си тако у могућности". Дакле, да ли по твом мишљењу неко има право да дира друге људе који му нису ништа скривили само зато што је већи/снажнији/зна борилачке вештине ? Говорим сад о одраслим људима, не о основцима.
Pa ima
Пребиј ме за који дан. И ОК, да ли тај "слабији", ако је већ исциман ни крив ни дужан, у твом систему вредности има право да узме неко приручно средство и реши бахато говедо?
Samo ako je brojcano nadjacan, inace je picka