Šta te nervira?

1. нервира ме кад неко једе говна

2. PRIŠTEVAC KAKAV SI NA PRODAJI KUĆNOG PRAGA OD JUTROS

3. ODLICAN

KAKO JE U RODITELJSKOM DOMU BOHORE SA 31 GODINOM U GUZICI

4. PA NIJE LOŠE POGOTOVO NEDJELJOM

5. глуп пример, баш није исто , ти си био 100% у тој ситуацији кад немаш да се вратиш , ,ја сам био пар пута, сутра радиш прву , а ова курва која неком наплати 210 неком 150 динара а познаницима не наплати и пола пазара узме за себе плус оно што јој газда да тебе избаци напоље прети ти ово оно наравно кад ти прође кроз главу ко су они да ти прете да те заустављају да те смарају легитимишу или недај боже повуку за руку да те избаце узмеш зацементираш их у онај угашен бус плус апарат ко их јебе што су безобразни

6. A zamisli gladan si jer se vracas s VOS-a jos moras taksijem do ribe koja je na drugom kraju grada?!?!?! Ko da plati to?

7. Leprikon i Dejan andjeo pakla

8. а јебига тебра можемо овако до сутра
    замисли пребију те цигани(делије)изују те ко пичку и ти крвав без динара пешке се враћаш куће од сајма до куће 8 километара није ти до живота а жао ти да узмеш такси и да бежиш из њега кад те довезе а другари у кафани или ко зна где не чују телефон да те одвезу кући

9. сурово је јебига свуда буди и ти суров

10. pa, najsuvoparniji opis inteligencije bi i bio upravo to: sposobnost da sa najmanje energije obavis neki posao.

Razlika je ogromna između sposobnosti da obaviš posao sa manje energije, i "ne mrdanja kurcem". A inače ovo za mensu se potpuno slažem, kao i ovaj citat koji je Agilni napisao, to je sve jedna podvrsta upravo ovih ljudi koje sam rekao da me nerviraju.

I da, Pezos je objasnio realno, svi naši argumenti padaju u vodu xD

11. Nerviraju me glupi ljudi koje sude osobe koju u životu lično sreli nisu i ne znaju ništa o njima...

12. Ove uske farmerke za muskarce i ostali pederluci. Boli me kurac ko to nosi, ali me nervira sto zbog tog retardiranog modnog krika, normalan covjek mora da prodje 3 grada da bi nasao normalne heteroseksualne farmerke, koje pritom nisu ni izbijeljene, ni iscijepane, nemaju sljokice, lancice, resice i muda marjanova...

13. Trebalo bi brate da zaobidjes buvljake i bazare i pijace. Nemoj da mislis da te prozivam nesto nisam u tom tilmo gasu ali te izbeljene, pocepane i sa sljokicama tj ciganske se prodaju na mestima gde cigani kupuju

14. Ne gledam po pijacama, najcesce kupujem ili u Bigu u Novom Sadu ili u Uscu kad sam u Beogradu, pa obilazim sve butike redom gde mislim da bi se moglo nesto naci

15. idi u tom tejlor ili levis, mujo, proste farmerke a nisu skupe.

16. idi u tom tejlor ili levis, mujo, proste farmerke a nisu skupe.

Pogledacu, sad bas idem za koji dan da kupujem, prosli put nisam ni tamo uspio naci nesto da valja.

Tad sam bio nasao neke socijalne u New Yorkeru nakon sto sam cijelo Usce obisao bezuspjesno, jedine one su tad bile regular fit, konto da ce mi trajati par mjeseci (zbog cijene) al reko daj sta das fino su izgledale, medjutim traju mi i dalje, nekim cudom

17. ja naravno nosim samo farmerke jacob cohen ali ne idi tamo bolje ti je

18. Pa gde si ti to gledao, bukvalno svaka radnja u Uscu koja prodaje farmerke ima regular fit

19. ja naravno nosim samo farmerke jacob cohen ali ne idi tamo bolje ti je

Sto? Ako se mogu naci normalne neke i da su regular provjericu, menscini da imaju i oni u Beogradu negde

Pa gde si ti to gledao, bukvalno svaka radnja u Uscu koja prodaje farmerke ima regular fit

Ne znam, ja sam slabo vidio, negde i gde ima regular fit ili bude boja neka izbijeljena/fensi ili nema broja za mene, bude za manje ljude. Predlozi neke radnje gde si vidjao regular fit po Uscu, a da su normalne ovako?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.