Šta te nervira?

1. Greska je ovo za dupe
    Reci joj ako je se drugarica zove Dragana
    Pa Dragana ne misli da mi je mali nek misli da si je jebao i da možeš provući da se dobro jebe bolje od nje sigurno itd

2. Ljudi koje interesuje koja je temperatura. Koju korist imaju od te informacije? Biće da kad im žene/djevojke kažu da su hoćne i da im se rade one stvari, onda im ovi metnu termometar u njojzi da utvrde činjenično stanje. Zato je i natalitet u padu.
    Tačno ću kad umrem tražit da mi presade mozak s nekim od vas humanoida da bar na onom svijetu pokušam ili bar obnašam to vaše nesojstvo.

3. Aj ne seri tu, ne pravi se pametan

4. Jel isto smatras da je pegla beskorisna i da snijeg ne treba cistit jer ce se otopit? Nisam pogrijesio kad sam zakljucio da si debil

5. Како није битна температура па требао би знат бар отприлике кад идеш неђе. Погледам скоро сваки дан

6. BOLJO KOLAČ TI JE SPREMLJEN

7. Полиј га румом и донеси

8. Јел то џаба? Нешто нисам при парама

9. Хахахахаха оплаках Бохоре

10. ај температура, ал временска прогноза јбт

11. поготово временска прогноза недељу дана унапред

12. Pitaju za temperaturu zato što su dokoni, a ne zbog upražnjavanja savjeta Nade Macure. Te informacije njihove lobanje jedino mogu i zaprimiti, koji su sportski rezultati, ko je umro, ko poginuo.

Nego zna li ko na kpjoj je trenutno udaljenosti Sunce odnosno Mjesec, zavisi na kojoj ste hemisferi trenutno.

Pitajte ljude ako vam nešto treba, a ne zato što je vama dosadno i imate potrebu da vas neko animira.

Učite od Vikinga

http://www.bbc.com/travel/story/20181016-how-the-finnish-survive-without-small-talk

13. Cijeli svijet ce sad da pomisli da je debilan zato sto ima je rekao Meśa iz Kolašina kako je znati vremensku prognozu beskorisno

14. Pa ne vidim korist od toga kad si već napolju.
    To su plitki i bezobzirni ljudi, kao kad vide patrolu policije, to ne mogu prećutat, "Hm, viđi gdje su stali!" Što te briga đe se ko zaustavlja osim ako nisi u prekršaju nekom.
    Imaš ljudi koji su komunikativni, a imaš i onih koji samo mlate, jer mu je dragi i plahi Bog dao usta da se sa njima verbalno posere po svemu što vide i dožive, a o istom trošku i po sagovornicima.

15. "Како професионализовати међуљудске односе"
    бу: Меша Колашин

ај бежи бре мајмуне

16. Meśa, ne znam koliko imaš godina al lupetas strasno. Evo npr. Planiram da odem na planinu. Kako mogu znati koliko je i da li je dovoljno hladno da obucem topliju jaknu ili mi mozda ista i ne treba. Sta treba, da udjem na forum vukajlija.com i pitam jel ima neko na planini da mi kaze jel mi treba jakna. Ozbiljno sam ubjedjen da cesce odlazim u drugu vremensku zonu nego ti u drugi crnogorski grad pa mi je djelimicno i jasno zasto temperaturu provjeravas izlaskom na balkon.

17. Znaju oni kakvo je vrijeme napolju nego ne znaju šta će od sebevpa zapitkuju gluposti. Jedan me pitao je li duvao vjetar zadnjih nedjelju dana. O masiranju mozga se radi, ne o praktičnosti.
    A ljudi toliko pojma nemaju da recimo kad putuju negdje autom ne bi se sjetili da ponesu bar 2 litra vode i nešto hrane da se nađe ako se nešto poput kvara auta desi, zastoja i slično, pa obično ljeti kad se nađu u takvoj situaciji bauljaju kao zombiji.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.