Prijava

Nerviraju me babe koje panično ulaze u prazne autobuse, kao nosorozi neki sagnu glavu i idu kao magnet da ih vuce ka sedistu, grabe onako kao da im zivot zavisi od toga, ono gospodjo ima 35 praznih mesta, sescete, lagano sve

Kad neko za palačinke kaže palačinci ili palačinak pa mrš sve te jebalo

Haha meni palacinac predojajna rec hahah

Oni likovi koji ti sa osrednjim poznavanjem materije, najcesce vezano za istoriju, iznose more neutemeljenih teorija.
Sa druge strane okej mi je da neko sa znanjem prica 20 minuta o upotrebnoj mogucnosti lista bukve, sto mi se juce i desilo. CIMANJE STOP! GEJ STOP!

I nervira me kvalitetno volem umesto volim. Nekako volem moze jedino u dupe.

Volem šunku ako je samo je ok

Ne možeš reći palačinak osim ako si iz Kovačice npr

Mene zanima ko jos jede palacinke u jednini, fazon idem i narucicu jedan

Људи који олизаним прстима шалтају странице новина, журнала, књига

Jedem ja jednu posle punjene tipa
Kući kad jedem jedem 5+

Palačinak mi je negde u rangu sa pljeka/pljedža i koca/kokiška

navikao sam na pljeska,pa kada cujem pljeka mi je nekako gejasto.pljekavica

Koca je za pedere. Kao urbani smo ovo ono i surimo se u plinaru.

Samo pljeska, samo palacinka, samo meci, samo oruzje.

ко измисли то глупо име

Ова нека хајка на нас пушаче. Знам ја да је пушење штетно, ал избацују толико нереално високе статистичке бројеве, да морам да звучим као просечан србенда.

Капирам да свако овде зна минимум једну особу која је пушила целог живота и умрла природно са типа 90 година.Исто тако Грчка и Јапан имају далеко више пушача него многе друге развијене земље, па им је просечан животни век ипак дужи.

А званично само једна цигарета дневно може да те убије, преко 95 посто пушача умире јако рано и као преко 600 000 непушача који су изложени дуванском диму годишње умре. Ја га јебем ко је икад умро од пасивног пушења (ако изузмемо оне којима је и овако душа у носу, па их може убити и грип или промаја), буквално издувни гасови аутомобила и фабрика су хиљаду пута отровнији па их сви удишу и живе нормално. Или можда рачунају и кад неког ко је удисао дим пасивно пукне ауто на пешачком.

Знам да звучим тригеровано ал за то и служи тема ваљда, иду ми на курац више, рекао би човек кад их слуша да су цигаре опасније од хероина и цијанида.

Каче нам оне слике са обдукције по кутијама, дижу нам цене цигара, е сад нас још јебите и са измишљеном статистиком неком што су они из Масачусетса нашли.

Нервира ме одређени младић с Косова који ме стално без потребе напушава у чекаоници. Молио бих га да престане бити аутиста. Хвала

seru to u vezi pusenja.niko se ne cima sto se prska hrana i sto stavljaju sve i svasta.verujem da kad bi jeo svaki dan po sto grama pariske salame umro bi za 5 god al to nije bitno.moguce cak da ljudi na poziciji kojima smeta dim koriste svoju poziciju da zabrane pusenje jer eto njima smeta.