Šta te nervira?

  1. Ma profil za prepisku, pa me zbunjuje vreme postovanja, uključuje se neki krivak, šta li na browser-u pa me sluđuje...jebem ti Safari.

    Ma on to kao izokola hoće da se kurči kako koristi Mac...

  2. NEŠE JEBOTE
    KAKVA TI JE TO SLIKA NA PROFILU :|
    u pičku materinu, sad ću je sanjat

  3. sanjaj je dobro. rrr
    lolkolol

  4. A nervira me što glumi Ričard Gir u istom filmu gdje i Uma Turman i Kim Bejsindžer. Toliko mi se gadi Gir, da ne mogu da gledam film. Al bar sam vidio sise od Kim.

  5. nerviraju me ljudi koji kažu kim BEJSINDŽER, kaže se BESINDŽER bre!
    one koji kažu BEJSINGER bih zaklao.
    KIM JE BESINDŽER I MOJA DRUGA LJUBAV U ŽIVOTU ODMA POSLE SAMANTE FOKS

  6. Aj nađemo se na Kim.

  7. dogovoreno buraz! al ja prvi:)

  8. Bolje ti nego Ričard Gir.

  9. Nerviraju me obozavaoci kafe. Mislim da sam se vec oglasavao tim povodom al moram opet, sta cu kad su govna. Sta koji kurac koga boli patka sto ti pijes kafu? Jesu slike i statusi po Fejsbuku kako "nisi sav svoj", "kafa je moja jedina droga" i slicno toliko potrebni? Pqa jebote zivot, da je ta osoba sto to radi moje dijete bio bih je nonstop. I ja volim da drkam pa cutim. Dobro, ne volim, prinudjen sam, al tako mi je i najlakse, al treba li ja to sad da dijelim sa svima? Pa jos na zoru? Mene nije problem, no ja radi vas (Da da, tebe se obracam kafopijuci govnaru! Ajde mrs! Pedere.)

  10. Нервирају ме ови што пљују сад по Митровићу и сину му јер су богаташи и имају пара, па је овај возио добро ауто кад је овај убио ђевојку...
    Мислим далеко од тога да није греота, далеко од тога да не треба да одговара за то, али што народ само чека да неко кикса па да га дочекају на нож јер има пара?

    Нека ми неко каже да не би сину купио добро ауто ако би био у могућности то да уради?

    Не браним сад тог малог, не знам ни је ли ишао брзо, ни је ли пио, ни што је било, али некако ми се смучило то лицемјерје у пичку материну.

  11. СМарко
    Нервирају ме ови што пљују сад по Митровићу и сину му јер су богаташи и имају пара, па је овај возио добро ауто кад је овај убио ђевојку...
    Мислим далеко од тога да није греота, далеко од тога да не треба да одговара за то, али што народ само чека да неко кикса па да га дочекају на нож јер има пара?

    Нека ми неко каже да не би сину купио добро ауто ако би био у могућности то да уради?

    Не браним сад тог малог, не знам ни је ли ишао брзо, ни је ли пио, ни што је било, али некако ми се смучило то лицемјерје у пичку материну.

    +1, stim što me mnogo ne nervira, emoncijonalno sam 'ladan i slabo me šta nervira, ali je glupo i iritantno. Jebiga, naš svet čeka samo povod da se ispljuje po nekome, što krupnija zverka padne, veća šlajmara se poteže.

  12. ма серу бре. како бих ја газио сиротињу да ми је ћале ултра богаташ, нисте свесни колико среће имате што сам клошар и немам кола лололо

  13. Па то, ја сам емоционално везан за Пинк и за Митровиће иначе, пуца ми курац, нити га гледам, нити сам богат, немам чак ни ауто, али је иритантно у пичку материну...
    Не капирам то никако, тако су пуни гнијева, да је то невјероватно...
    А свакоме се може десит'... Мој брат је убио жену колима, нити је пијан, ни ништа, улица је била премрачна, а у сусрет двоје кола са дугим свијетлима, она била стара, није преживјела... Породица те жене је рекла нешто отприлике ''Жао нам је нашу, а богоми нам је жа' и ваше дијете.'' ту видиш да постоји још мало мозга и морала у народу, али ето...

  14. Ironija ponajveća u tome je što većina takvih koji sada pljuju Mitrovića i potežu prljav veš i i od udesa skapaju mnogo široku priču o javašluku i dekadenciji se na kraju dana izvale i gledaju Farmu i Zvezde Granda, koliko im god on govana lopatom baci, oni sve polapću.

  15. Ма да, али је битно да изјаве фамилији саучешће по форумима и порталима јер мајка и ћаћа ове мале сад помно прате новине.

  16. SMare, svakom se može desiti nesreća. Nikad se nisam plašio da ću zbog svoje vožnje poginuti jer vozim izuzetno pažljivo, ali celog svog vozačkog staža se plašim nekog drogiranog studenta (kavih, znamo, nema mnogo) koji će mi izleteti u sred leta na bulevaru u NS dok mi sunce piči u oči i kojeg ću pokositi kao komunalac maslačak. Nemam stav po pitanju ovog slučaja osim da je velika tragedija za obe porodice.

  17. Па то ти кажем, Брус, свако је за воланом потенцијални убица, никад не знаш шта може да се деси... Можда неком закаже пажња на трен, а вози читав живот без грешке и деси се трагедија... Зато и причам ово..
    Трагедија јесте наравно, али иритантна појава су ови пљувачи

  18. Ignorišem, da je sin Znojka Smrdića iz Gornje Pripizdine nekog ubio traktorom kao što se dešava na vojvođanskim putevima objavili bi samo fusnotu na sedmoj strani Blica "N.S. (20) poljoprivrednim vozilom ubio S.M. (78) u Bačkom Gračacu"...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.