Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Зато што си долазио пијан на чет. Добар разлог, а? Хахахаха
Alo bre! :)
O'š ti na giljotinu malo, Luli? :)
Ne brini se Gamby, ja pucam na moderatorsku poziciju.
ma to mali prst reko sam da b ako imo neki razlog, i dok on nie bio moderator cesto sam bio pian na cetu pa nisam bio banovan a cim se on vratio na poziciju ja sam non stop bio banovan
Стиди се. Какво си ти дупло В кад га не користиш?
Haha, pa tad bi ostali samo moderatori i Tasmanijska Djavolica. Nju svi gotive. :)
http://vukajlija.com/forum/teme/13833?strana=2#post_654992
Dobro, da ne ispadne da ismevam čoveka(jer ne radim to) jesam za to da se odbanuje jer nije bio dovoljno jak razlog za trajni ban, a i kvalitetan je autor. Pa ako ponovo pravi sranja nedovoljna za trajni ban, banujte ga ponovo privremeno i tako sve u krug. :)
A nije prebačeno? :)))
Gamby, moram malo da vas trgnem iz letargije! Dosadno, bre! A na gilju sam imuna, znaš to. ;)
Опет си пијан?
ma nisam jos al radim na tome
Ma što da ga odbanuju kad mi ide na kurac, a ide i Keltu i Prstu (što je još bitnije)?
ide na kurac, auuu odo ja odavde ovo neka pederska posla
Ne idi, ja tebe volim!
Хахах јаооо кога сте ви бановали 8 месеци. Па овај човек је духовит до јаја...
meni bre ne ide... ozbiljno.
stvarno nem nista protiv coveka :)
Znamo, Kelte, zajebavam te samo. :namiguje ostalima da Kelt ne vidi:
Ovo je najjača tema na forumu. :)
Bušido vam je rekao razlog zbog kojeg je banovao, i naravno, svi ste mu poverovali zato što ga je banovao Mali Prst. Konstantno vredjanje na četu je slučajno zaboravio da pomene.
Džimi, ako ga je Prst banovao, zašto se ti mešaš u to? Celt je lepo odreagovao. Kada Prst dodje, dogovorite se izmedju sebe šta ćete da radite, a ne da podrivate jedan drugog, kad god vam je frka od ovako napadnih autora.
Samhain, Prst trenira za dan kad će Dancan da prestane da se boji da ga tetka ne vidi, i izadje mu na crtu.
Kako ste pustili krilca jbt.
A Gamby trolčić u pokušaju. Njega je žalosno komentarisati. Pitajte ga koliko je sati :))
Gamby, nc nc nc. Pa kako te nije stramota da se kurčiš bez kurca, majke ti?
Maro, otpišaj.