Šta te nervira?

1. Ja se smejem jer sam u trenutku pomislio da spavaš sa ocem kad si rekla da si ga probudila al ne obraćaj pažnju jer sam ja bolestan.
    Jebao sam sestru davno

2. Opraštam, ali ni ja se stvarno nijesam baš najbolje izrazila jer dvosmisleno je... Nijesam precizno naglasila da sam ustala, izašla iz jedne sobe i ušla u drugu.
    Nemoj to sestri da radiš.

3. vesnam, da li si nekad sa svojim ocem pravila čiviluce od jasike

4. Ves nisam ja kriv. Ona je znala da smo rod, ja ne!

5. Jedan otac je sasvim ok.

6. Vesnam slobodno preuzmi :)

7. hahah vesnam ko da je iz 1867.

8. Lol
    Garant joj drzi bokal tople vode iznad nje dok se ona gola pere

9. Šalabe počeću da praktikujem. Naštelujem se samo koliko kola da dovezem

Prije 6 godina u takvom stanju prebijem lampion pored groblja i zaustavim se pola metra od rijeke. Više nisam sjeo za volan. Pa ti vidi. :)

10. Nervira me pretjerano srbovanje, a znam da su ti sto srbuju picke najvece

11. Lutjena totalno neiskusna...u tim situacijama ribe koje znaju sta hoce sutradan salju poruku sledece sadrzine: e, jesi bio sinoc tuitu(mesto gde riba inace izlazi)? Ucinilo mi se da si ti ali nisam bila sigurna pa nisam smela da se javim :)

Prvo-zapocinju razgovor, drugo-diskretno mu daju do znanja da bi mu se javile da ga vide i trece-zna gde da ih pozove za izlazak.

12. Ja to znam jer se meni grmljavina picke koje znaju sta hoce svakodnevno javljaju i jebemo se cesto bas

13. hahahahaha vojvodo fora je u tome sto ja ne znam sta hocu :D sve ti je to tacno, i milo mi je zbog tebe

14. I ti i ja znamo sta hoces

15. Ale svako dete zna, ceo grad to zna....

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.