Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
jeste ovo je govnjava americka prica gdje svi znaju osim mene i njega. ispovracacu se sad
on sada vrti jagnje
a sta ti radis?
ja pisem seminarski rad :D
Лутјена, не буди Лигњослав.
:(
http://i.imgur.com/0oWeu.gif
Đoto. Mada kontam da ima 15ak godina pa mu opraštam xd.
Hahaha najjace sto si mislila da ja mislim da svi znamo da hocete da se volite i zivite srecno do kraja zivota lol vise sam mislio da oboje znamo da oces da te proburazi kurcom pa onda polna bolest pa mirenje posle svadje zbog polne bolesti pa tromesecno jebanje pp kolima i kad njegovi nisu tu trudnoca los brak razvod krediti razmazena deca tvoje zaposlenje u meku ili u trafici bedak i nedojebanost scenario tesko da je to americka prica
ti si bolesna osoba
Eto ti sada. Ljudi samo kenjaju kada kazu da cene iskrenost, ne cene oni iskrenost nego.da im tepas i da odobravas ono sto oni rade a kad si iskren onda se ljute i dizu nos eto to mene nervira
Postoji i ljepsi nacin da se izrazi iskrenost. Ali dobro, da ne pocinjemo sad, srecno badnje vece.
Lutjena hoćna je jen kroz jen na km vidi se
браво
Takodje, srecno badnje vece i Bozic, najradnosniji hriscanski praznik. Zelim ti da nadjes mir boziji, sta god te smirivalo ;)
Lepo ti je reko. Poslala si mu zahtev na fejsu, kuravo. Nadam se da se osećaš prljavo i da svako veče plačeš sklupčana pod tušem. Al voda nepere pogane zahteve!
Hvala :)
Znam ja šta bi je smirilo xdddd
Takodje, srecno badnje vece i Bozic, najradnosniji hriscanski praznik. Zelim ti da nadjes mir boziji, sta god te smirivalo ;)
Znam ja sta bi je smirilo xdddd
Opet.