Šta te nervira?

1. Nervira me sto rasni/bobrok otvara spem teme na forumu, spemuje isti, vredna sve, a onda plače kod bohora??! da neko bude banovan.

Odstranite rasnog/bobroka ako iole poštujete pravila sajta.

2. Nema ni 23,7 posto tvog imecilizma.

3. 23.7 je nova i prejaka fora. Uhvati se za uši sa rasnijem i poigrajte.

4. Jbg ne mogu da smislim nista ekstravagantno kao “lignjoslav”, “siptar” ili “hahahahaha rasni”.

5. ajde malo oladite danas sa tim forama tilmo, bombas, bobrok i ostali, bas sugavo skechovanje citav dan, smara vec prilicno

6. Ja nisam znao da je Bob Rock Rasni, jbg.

7. tilmo kobasičar pedofil

8. I ja danas saznao mada svejedno cim vidis nik bob rok sve ti je jasno

9. JE-BI RAS-NI GUL-PE GRO-BA-RE GUL-PE GLO-DA-RE GUL-PE GLO-DA-RE ! ! !

10. ПОЛИВАЈЈЈЈ ХАХА

11. Hahah, koliko višesmislena fotografija, rekao bih, oslikava mnogo toga

12. Vučićev odnos prema potčinjenim mu obor-knezovima, kad se ovi krenu ponašati k'o carevi na lokalu, e mojne toliko da prskaš sirotinju, mislim ne gasi olololo ali moje je bilo da ti skrenem pažnju radi očuvanja privida moje političke korektnosti

13. Људи који мисле да су препаметни јер цитирају Рамба Амадеуса који је рекао како је национализам тема за људе који имају плату до 400 евра. Ако се неко пронађе у овоме нек ми се напасе муда да

14. Sta je toaletna vodu mamu joj po sred picke jebem i ko je izmisli sta je to????

Mislio sam da sam kupio aftershave a kad sam dosao kuci i otvorio vidim da ima onu pumpicu kao parfem pise nesto toilete pogledam ona sitna slova na pozadini pise toaletna voda

15. Који ће ти афтершејвови итд, купи машиницу ко господни. Машиница ти је десетина биткоина.

16. Vialpando

Moga kurca

Operando

17. Jel mogu ja ovo da mazem po licu posle brijanja ili ne???

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.