Kada sam čuo da ga prave Kinezi, kupio sam čamac.
Имам лоше вести за тебе: И чамац је кинески! EDIT: Кинези граде мост на Дунаву, а не код Аде.
Ma rade i onaj kod Ade.Sve oni rade...
A ovo za čamac nisi morao da mi kažeš, mogao sam da se udavim ko čovek.
Vidim, pisali ste posle mene...tako se nismo dogovorili!
nismo...
Opet...
ko kaže...?
Njeno visočanstvo, tj ja! :)
Možda ja?
A-a, greška u koracima! :) Ti pobeđuješ u onim igrama gde kao nagradu imaš nešto lepo (titulu pobednika), a ove gde je nagrada neko zlo, to su moja specijalnost! Da se dele šamari, pobedila bih iz prve!
Aman, modulatori samo vrebaju moju malu gresku da me banuju zbog mog visestrukog zlocina pravljenja njih glupima. Ali vi im ne dajete sansu uopste.
To je zločin? :)
CSI !!!
Veliki su problemi bili...
Ako je zlo nagrada, onda sam to ja.
Ti si nagrada pobedniku?
Nemam pojma, ja sam jedino zlo ovde trenutno.Ako hoćete da uložite reklamaciju, obratite se nadležnima.
Screw you guys i'm going home!
Ovo je nova igra! Volela bih da me banuju. Ali da napravim bas neki problem! Razlozi zbog kojih je Laki banovan mi se svidjaju.
On je banovan zbog seksualnog zlostavljanja.
Pa to ti pricam! :)))
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Kada sam čuo da ga prave Kinezi, kupio sam čamac.
Имам лоше вести за тебе: И чамац је кинески!
EDIT: Кинези граде мост на Дунаву, а не код Аде.
Ma rade i onaj kod Ade.Sve oni rade...
A ovo za čamac nisi morao da mi kažeš, mogao sam da se udavim ko čovek.
Vidim, pisali ste posle mene...tako se nismo dogovorili!
nismo...
Opet...
ko kaže...?
Njeno visočanstvo, tj ja! :)
Možda ja?
A-a, greška u koracima! :) Ti pobeđuješ u onim igrama gde kao nagradu imaš nešto lepo (titulu pobednika), a ove gde je nagrada neko zlo, to su moja specijalnost! Da se dele šamari, pobedila bih iz prve!
Aman, modulatori samo vrebaju moju malu gresku da me banuju zbog mog visestrukog zlocina pravljenja njih glupima. Ali vi im ne dajete sansu uopste.
To je zločin? :)
CSI !!!
Veliki su problemi bili...
Ako je zlo nagrada, onda sam to ja.
Ti si nagrada pobedniku?
Nemam pojma, ja sam jedino zlo ovde trenutno.Ako hoćete da uložite reklamaciju, obratite se nadležnima.
Screw you guys i'm going home!
Ovo je nova igra! Volela bih da me banuju. Ali da napravim bas neki problem! Razlozi zbog kojih je Laki banovan mi se svidjaju.
On je banovan zbog seksualnog zlostavljanja.
Pa to ti pricam! :)))