Ovde postoje striktna pravila koja morate da postujete ako zelite da pobedite i osvojite nagradu! :D
Moramo biti ravnopravni.:)
O, gos'n Jeričo, kakva čast, čemu možemo da zahvalimo za ovako prijatno iznenađenje!? :)
Kakana idi u sobu da nas ne brukaš dok imamo goste! :P
Joj, Caki, sta ti je rekaaaoooo!! :D
Ја сам овде закон и ја кажем да има узастопног постовања...... :))
Tišina!
ŽiviJo Laki konza! :)
Dišane, pišem samo po temama gde to ima nekog smisla. Eventualno, na ovim drugim gde to nema nimalo smisla.
E bre, gde upadaš među dva moja posta? Hteo sam dispadnem licimur, da vama ne dam, a ja da pišem uzastopno.
Ha, uspeo sam! In your faces, bitches!
Sto si opasan, sad cu zovem policajce. :)
Odoh da igram igricu, nemoj da je neko pisao po temi dok se ja ne vratim!
To važi i za pufne!
Duch za tebe nema vecere.
Ха ,ја сам то легализовао! BURN!
I za Cakane takođe važi. Ama za sve važi! Ko pisne, govno stisne, tri četiri sad!
:ćutke pokazuje obrvama ostalima na Jericha, u fazonu - ovaj je krcn'o k'o zadušni uštipak!:
Hahahah :P
E ovo je igrica! Ajd da vidim ko će sad da pobijedi! :)
Pisnula sam...ajmo sad dalje...
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Ovde postoje striktna pravila koja morate da postujete ako zelite da pobedite i osvojite nagradu! :D
Moramo biti ravnopravni.:)
O, gos'n Jeričo, kakva čast, čemu možemo da zahvalimo za ovako prijatno iznenađenje!? :)
Kakana idi u sobu da nas ne brukaš dok imamo goste! :P
Joj, Caki, sta ti je rekaaaoooo!! :D
Ја сам овде закон и ја кажем да има узастопног постовања...... :))
Tišina!
ŽiviJo Laki konza! :)
Dišane, pišem samo po temama gde to ima nekog smisla. Eventualno, na ovim drugim gde to nema nimalo smisla.
E bre, gde upadaš među dva moja posta? Hteo sam dispadnem licimur, da vama ne dam, a ja da pišem uzastopno.
Ha, uspeo sam! In your faces, bitches!
Sto si opasan, sad cu zovem policajce. :)
Odoh da igram igricu, nemoj da je neko pisao po temi dok se ja ne vratim!
To važi i za pufne!
Duch za tebe nema vecere.
Ха ,ја сам то легализовао! BURN!
I za Cakane takođe važi. Ama za sve važi! Ko pisne, govno stisne, tri četiri sad!
:ćutke pokazuje obrvama ostalima na Jericha, u fazonu - ovaj je krcn'o k'o zadušni uštipak!:
Hahahah :P
E ovo je igrica! Ajd da vidim ko će sad da pobijedi! :)
Pisnula sam...ajmo sad dalje...