Ко 800. смрде му ноге. И бановаћу га на 24х

1. Ovde postoje striktna pravila koja morate da postujete ako zelite da pobedite i osvojite nagradu! :D

2. Moramo biti ravnopravni.:)

3. O, gos'n Jeričo, kakva čast, čemu možemo da zahvalimo za ovako prijatno iznenađenje!? :)

Kakana idi u sobu da nas ne brukaš dok imamo goste! :P

4. Joj, Caki, sta ti je rekaaaoooo!! :D

5. Ја сам овде закон и ја кажем да има узастопног постовања...... :))

6. ŽiviJo Laki konza! :)

7. Dišane, pišem samo po temama gde to ima nekog smisla. Eventualno, na ovim drugim gde to nema nimalo smisla.

8. E bre, gde upadaš među dva moja posta? Hteo sam dispadnem licimur, da vama ne dam, a ja da pišem uzastopno.

9. Ha, uspeo sam! In your faces, bitches!

10. Sto si opasan, sad cu zovem policajce. :)

11. Odoh da igram igricu, nemoj da je neko pisao po temi dok se ja ne vratim!

12. To važi i za pufne!

13. Ха ,ја сам то легализовао! BURN!

14. I za Cakane takođe važi. Ama za sve važi! Ko pisne, govno stisne, tri četiri sad!

15. :ćutke pokazuje obrvama ostalima na Jericha, u fazonu - ovaj je krcn'o k'o zadušni uštipak!:

16. E ovo je igrica! Ajd da vidim ko će sad da pobijedi! :)

17. Pisnula sam...ajmo sad dalje...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.