Prijava

Mislim da bi trebalo ukinuti definicije dana. Ocenjivao sam neke autore i provalio da ima odličnih defova koji tavore na 10-15 pluseva zato što se teško dolazi do njih (razumljivo, ima more definicija), ali def dana obavezno dolazi do 50-60 pluseva, nevezano za kvalitet. Takodje, bilo je dana kada izleti više dobrih, a samo jedna ide na tablu, dok sledećeg dana na istu tu tablu ide krš. Takodje, def dana je negovana biljka: uvališ def, posle 3-4 sata jednu sliku, onda privučeš pažnju tako što nekom jebeš mater jer ti loše komentarisao def, negde na 13-14 sati opališ još sliku ili dve, a u medjuvremenu udeliš par komplimenata na četu i linkuješ pomenuti def. Nema greške, ideš na tablu. Za primer ću uzeti svoju definiciju (mada nikada nisam bio na četu)
http://vukajlija.com/recnik/svetska%20ekonomska%20kriza/42203
imala je nešto preko tridesetak pluseva dok nije izašla na defovima dana. Realno ne vredi ovoliko. Dobar def će biti dobro ocenjen, pogotovo što autora nikad više nije bilo, čini mi se.
Srdačno vaš i ostale gluposti...
(ipak je moralo na novu temu)

Hm, ima istine i u tome, ali ima dosta dobrih definicija koje su bile definicija dana. Da nije nje, mozda neku ne bih procitao. Mada, mozda bi bolje resenje bilo da se umesto nje negde samo izlinkuje top 10 defki prethodnog dana

das e izlinkuje top 10,ili da se prikaze top5

odo ja da otvorim temu da kaisen vidi,