Prijava

не могу да читам све то ваше, ево од мене:

1) Дан као и сваки други, ко га јебе, јеб'о вас пети октобар
4) Дан када су једни лопови заменили друге

@jericho

Bez uvrede...Miloševićeva ekonomija nije imala 1 % obrisa realnog funkcionisanja ekonomije..možemo misliti šta hoćemo o Dinkiću politički,no preporučujem ti njegovo štivo o Miloševićevoj ekonomiji i naićićeš na hrpu frapantnih podataka o rastu realnog sektora,BDP-u,socijalnim izdacima i svemu onome što je srpsku ekonomiju srušilo na koljena.
Nisam nimalo pobornik kapitalističkog tržišta-naprotiv no sve istočnoevropske zemlje su se morale transformisati u taj vid ekonomskog funkcionisanja a Srbija je prošla katastrofalno( Jedino je gore prošla Bosna i Hercegovina kojoj je nekada gigantska privreda nakon rata svedena na patuljastu uslugu plus što je opljačkana i očišćena od svih "patriota" sa sve tri strane).
Dakle ta priča o maloj plati ali i malim troškovima jednostavno nema ekonomski smisao. Kako su se krpile rupe,najbolje znaju ekonomisti. A zaboravljaš pomenuti hiperinflaciju i sve zajebancije oko toga...

Što se tiče otpuštanja savršeno se slažem. No zaboravljaš jednu stvar. Javni sektor te državna administracija mora imati minimalan broj zaposlenih a maksimalnu efikasnost(uz visoke plate naravno). U suprotnom,država se mora konstantno zaduživati da bi dijelila ogromne plate,velikom broju zaposlenih koji su istovremeno totalno neefikasni(Srbija danas,BiH u puno većoj mjeri). Eh,otpušteni bi teoretski trebali imati posao u privatnom sektoru,velikom broju malih preduzeća...rasplinio sam se..5 oktobar je velika politička i ekonomska pobjeda Srbije..šteta što je Đinđić nije sproveo do kraja kao sistem vrijednosti...

4) sa primesom ovoga 2).

@Dioklecijan

(izvinjavam se sto kasnim, bio sam opravdano sprecen, da ne kazem nepravedno banovan)

Sto se tice plata, ja tu nikakvu paralelu sa Milosevicem nisam pravio. Samo sam hteo da naglasim koliko je BEDAN ucinak vlada posle Djindjiceve. Vreme nazalost nece da stoji, sto vise stojimo u mestu, zapravo vise zaostajemo. Na paradokse Miloseviceve "ekonomije" ne vredi trositi reci, i na to se u razmisljanju nikada ni ne osvrcem.

Ne vidim nista u tvom komentaru sa cim se ne bih slozio, stoga nema potrebe da dalje duzim.