Двеојкама или уопште? :)))
Одмах оценим да ли са неким могу да се дружим, није то ништа конкретно, општи утисак...
Што се кинте тиче, никако није, не може све да се купи....
Lova je potrebna, ali nije bitna.
Kod ljudi me uvek privuče pogled, ali ima nešto i u energiji koju ta osoba emituje. Ili se privlačimo ili odbijamo, prosto.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Лајк а ролинг стоун у извођењу Хендриксовом. Ипак не могу да одаберем једну...
Слушаш ли тренутно музику и шта?
da, pala u bedak, When a man loves a woman, Percy Sledge, a malopre Lets stay together, Al Jarreau
Šta je bilo za doručak?
Прескочио сам доручак.
Шта да купим од воћа?
Strašno! Šljive,mnogo su slatke ovih dana!
Šta će da bude za ručak?
Не знам, морам да крене ускоро до буразера па ћу видети са њим. Приметићеш да иако немам неке пороке, прилично неуредно живим...
Шта увек имаш на мп3 плејеру, ако га носиш?
Nosim ga, a uvek imam klasiku...da se opustim kada uđem u autobus.
Jel imaš rođenog brata?
Не, јединац сам, најбижа су ми браћа од "рођеног" стрица.
Јединица или не?
Ne, imam 3 godine mlađu sestru.
Čime zimi štitiš glavu?
Носим капу, али то баш кад је јако хладно, дакле минус 8-10, све изнад тога подносим гологлав.
Шта те највише ужасава од људске нехигијене, овако на први поглед?
Crni zubi i smrad iz usta, da i ako je bela trenirica nazad usrana ili krvava! lol
Omiljena mraka fotoaprata i zasto?
Imam Nikon aparat, pa mi je on i omiljen iz tog razloga što je moj.
Šta te privuče na ljudima na prvi pogled?
Lice, pogled, najviše način kako određena osoba gleda, kako fokusira pogled i tak to
Šta ti mislis, jel lova bitna za srecu i da li se može zanemariti u porcesu stvaranja iste?
Двеојкама или уопште? :)))
Одмах оценим да ли са неким могу да се дружим, није то ништа конкретно, општи утисак...
Што се кинте тиче, никако није, не може све да се купи....
Исто питање.
Ako imas za hranu i ako ti je toplo, moze se zanemariti.
Da li bi kupio kartu da se provozas do Marsa, da imas love?
Lova je potrebna, ali nije bitna.
Kod ljudi me uvek privuče pogled, ali ima nešto i u energiji koju ta osoba emituje. Ili se privlačimo ili odbijamo, prosto.
Kada si najsrećniji?
Najsrećniji sam posle jela, ubedljivo, jako sam nervozan kada sam gladan a fala bogu pantljičaru imam.
Jel ima Sreće u SRBIJI?
Ako si lud, ima. A svi smo se (valjda) vec navikli, pa ima!
Sta te uvek obraduje?
Ne bih previše da mudrujem, ali nemoj da generalizuješ, srećan je onaj ko je zadovoljan sobom. Isto tako možeš da pitaš Ima li nesreće u Belgiji?
Šta voliš da popiješ posle jela?
Vodu.
Koja briga te najduže morila?
Faks, završavanje istog...
Isto pitanje?