Fotografije sa deviantArta

1. Da ne bi bilo spema na četu i žalbi drugih autora od sad ću ovde da kačim zanimljive fotografije i radove sa deviantArta.

Molim bez spema.

2. Je l' nešto od ovog vaše? :)

3. Jok, skidaju sa sajta

4. Eddie
    Je l' nešto od ovog vaše? :)

Ne, mi naše fotografije kačimo na FOTO temi na podforumu kultura, lepo kaže naslov teme odakle su fotke.

5. Otkud znam...možda imaš dA nalog. :)
    Daj link od te druge teme.

6. Ja imam dA nalog. Ali ne vidim zasto bih ovde kacila svoje fotgrafije..

7. Ne volim da se reklamiram, nije ovo prostor za to a i nisu mi toliko dobre fotografije.

8. Tvoje fotografije su golo govno

9. Pa do'ro.
    Kako 'oćeš.
    Mada, nije to neka reklama. :)

10. СМарко

Tvoje fotografije su golo govno

Nisam te pitala za misljenje. :) I molim bez spema. :)

11. SumLjam. :)
    Imaš ti osećaj za fotografiiju. Video sam neke slike...'bem li ga gde.

12. Wh!te, lepo je, jako volim taj crtani, samo bez crteza, iskljucivo fotografije. :))

13. Aaa, Ok moj greška za crtež.

Mislio sam i ja da oTkačim neke slike na Devian Art jer se bavim onako amaterskom fotografijom pa ono.. odustao sam od ideje.

14. Mislio sam i ja da oTkačim neke slike na Devian Art jer se bavim onako amaterskom fotografijom pa ono.. odustao sam od ideje.

Okaci, i ja se isto bavim amaterski, inace sam skolovana za to i graficki dizajn, ali nemam aparat kakav bi trebalo. :)

15. Značii Postao sam Standardni Foto umetnik i obožavalac fotografije.
    Yay!

Txn Vej'

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.