Има једна опака коју је написао Ен Дотер у вези Вука Караџића или његове мајке ......ту се спомиње крвав курац и лобања гњила .... мош се нађе ако ко има воље.....
`bem ti dete kaljavo.
Nije među najstrašnijim koje znam ali se ističe po stilskoj razigranosti.
Inače, skraćivanje reči jebem u `bem nije urađeno zbog pristojnosti već upravo zbog stila.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Dakle, najgore psovke. Da čujem.
Evo ja ću ostaviti jednu koju sam skoro čuo.
Jebem ti dete od kilo i po!
Јебем ти крв младе роде!
Крст ти у пичку јебем!
Ja sam prije dvije nedjelje zvao druga, išao do njega, i zovem ga na telefon da izađe. Napomena - ČEPURKE = NAZIV GROBLJA
Izađi, izlazili ti na čepurke o.O
Јебем ти дете кроз дете.
Мајку у крваву пичку.
Burzum posle utakmice Turska-Srbija(polufinale SP-a u košarci).
Ubedljivo najžešća koju sam ja u životu čuo. Čovek je postavio domaći zadatak svim psovačima.
Има једна опака коју је написао Ен Дотер у вези Вука Караџића или његове мајке ......ту се спомиње крвав курац и лобања гњила .... мош се нађе ако ко има воље.....
Јебем ти мртво дете у пичку распалу.
Усташо.
nataknem te na kolac
Лаки она гласи: "јебем му мртву мајку крвавим курцем у лобању гњилу!"
Победио је човек са њом. Уврстио сам је у арсенал.
Иначе, сматрам и барокну псовку Лингвистичког Прасета добрим примером.
Баците поглед и на овог ударника. Хеви. Штета што су га бановали, такав потенцијал. Треба смислити све што је тај незнани херој написао.
Jebem ti vagon žita i u svakom zrnu sto bogova!
Jeb'lo ti pet crnaca kevu u krvavo dupe dok ti ja jebem sestru u odrubljenu glavu.
Jebem te mrtvog na astal dok ti majka tura dinarče na čelo!
AaaA?
`bem ti dete kaljavo.
Nije među najstrašnijim koje znam ali se ističe po stilskoj razigranosti.
Inače, skraćivanje reči jebem u `bem nije urađeno zbog pristojnosti već upravo zbog stila.
Мени се учинила хеви пре пар година кад сам је први пут чуо, ипак су у првом реду на сахрани они најближи по крвном сродству.
Jebem ti dete u utrobi žene.
то је ово http://vukajlija.com/forum/teme/14043?strana=1#post_662598