R.M. Točak i ostali Smakovci

1. Kako je Najda poceo da arci to nije normalno

2. Neobičan aranžman. Najviše mi se sviđa Nikicin solo...kakvu tončinu ima taj telekaster!

3. OBRISANO

4. Delfin mi je prejak... Ove 2 mi i nisu nesto preterano, ostaje jos jedna pa konacni utisci .. :)

5. Pitchwaiz
    Допада ми се.. Као микс Лисице, албума ''Зашто не волим снег'' и Точкових соло радова.

6. Mene zanima, da vi mene kažete, da l' će biti nekih svirki, mene to brine jutros...

7. Она ствар ''Испирање'' ми се јако свиђа. А ово ''Рапсодија о лепом'' ми није нешто. Не волим такве текстове, а и музика ми некако није смаковска.

8. @Alien C, da verovatno ce biti nekih svirki, tj neki veci koncert "Kako dolikuje Smaku"

I hajde sad, da sumiramo, sta kazete ukupno za sve numere, tj da li su opravdali ocekivanja?

Ja nisam nesto preterano zadovoljan, Delfin mi se jako svidja, a ovo ostalo, hmm pa definitivno ne kao na sta sam navikao da cujem od Smaka.

9. Mikica arčer najveći .

10. I hajde sad, da sumiramo, sta kazete ukupno za sve numere, tj da li su opravdali ocekivanja?

Након што сам чуо да се Точак напалио на слушање бендова као што су Тул и Дефтонс, и након што сам чуо да ће да форсира Фендер Јагуара, скроз сам очекивао нешто у том фазону, нешто попут онога што ради Најда са својим бендом. Не знам шта ви мислите, ја мислим да ова Најдина ствар јебе, а верзија на енглеском је дупло боља:

http://www.youtube.com/watch?v=VgXR1cpNRl0

У сваком случају, шта знам, нисам се разочарао Смаком наравно, али није то баш ни оно што сам очекивао.

А Микица је арчер, то стоји. Онај соло ме је одушевио.

11. Smakovci jebu, Točak arči. al' kako je Džimi ovako brzo stigao kući nije mi jasno. :)

12. Ја стиг'о још пре сат времена. :)

13. Definitivno sam ocekivao nesto vise solaza Tocka, poput Blues u parku, ali hmm jbg, izgleda da sad fura nesto drugo :D

Sad jos neki koncert da se napravi, pa da cujem jednom Smak uzivo.

14. ja bre večero do sad, a pre toga čekao autobus sat vremena :)

15. Ја мислим да је Точак поприлично испао из форме што се тиче свирања. Капирам да би га и Најда сад појео за доручак, а камоли Микица.

16. Najda kida covek sto se tice sviranja, bio sam pre mozda par meseci na svirci u Subotici, klasika on i Gale, covek razvalio.

17. Najda kida covek sto se tice sviranja, bio sam pre mozda par meseci na svirci u Subotici, klasika on i Gale, covek razvalio.

ista stvar moto skup u indjiji par godina vec peglaju ....

18. Izvinjavam se zbog digresije ove, ali kad smo vec kod Najde, ali Strasilo je prerako odradio

http://www.youtube.com/watch?v=UnfSkZRZQzs

19. Pičvajz, je l' to sigurno da će biti koncerata, ili je to tvoje mišljenje?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.