R.M. Točak i ostali Smakovci

1. Мени се тај улазак у харем попео на курац, прецењен и неприкладан за процену Точкове креативности.

2. Zajebano je jako ovo odsvirati sam na akustari, sa sve basevima...ja sam nešto uhvatio početak, ali brzo se potom izgubim.

3. Узео карте, партер!!!

4. Parter - 1500din

Nivo 200 - I kategorija - 2200din

Nivo 400 - II kategorija - 1800

Nivo 400 - 1200

Ovu su moguće karte i cene. Jel' bio ko u Kombank areni, i zna li ko šta je od ponudjenog najbolje? Jel parter ovde dobar? Ja 'oću da stojim, da se iživim, i da budem ako je moguće blizu bine.

5. Blodr@ne,
    bilo je već slično pitanje, da si samo pogledao stranicu-dvije unazad. Uglavnom, odgovor je da trebaš kupiti parter ako hoće da se "iživiš" i budeš dovoljno blizu.
    Tj, kao što reče RajnardK:

Зељчек, партер су ти стајаћа места, тачно испред бине, не може ближе од тога. Ове од 2200 су трибине, дакле, седишта, тик уз партер, а 1200 су трибине изнад ових од 2200, и одатле се ништа не види.
    Мени уопште није јасно што је партер јефтинији од трибина, ко још иде на рок концерт да седи...

6. Мени уопште није јасно што је партер јефтинији од трибина, ко још иде на рок концерт да седи...

Ко зна, можда су се повампирили ко Клептон, па све обрћу на неки блуз и анплагд лаганезе :)

7. Ево првог снимка са Борисом након толико година... одлично се држи, није "пропали рок пјевач", као што је сам за себе изјавио прије пар година... :) мени они данас звуче боље него икад, и свирачки и продукцијски

http://www.youtube.com/watch?v=1k1EqPrBXxc&list=UUppkkrhveYncy0ayHdQZ32A&index=1&feature=plcp

8. Hoće li neko da kupi kartu za koncert Smaka? Nivo 200, kategorija I, cena 1800 dinara (inače je 2200).

9. zavidim vam svima, ovo se ne propusta...

ja sam neko ko pamti njihov oprostajni koncert '80, povratnicki koncert ispred Kg gimnazije i neko kome je njihova muzika bila deo folklora (respekt za moje ujake).
    imam informacije iz prve ruke, sa proba u Kg domu omladine (mesta gde je sve pocelo) da zvuce nestvarno i da je atmosfera u bendu vrhunska... uzivajte!

10. Prodaje li ko možda karte za parter (u zvaničnoj prodaji partera više nema, koliko imam informaciju)? Nažalost, neki ljudi nisu me poslušali da kupe karte na vrijeme...

11. Nemam za parter, ali ako nekome treba još važi ponuda.

Hoće li neko da kupi kartu za koncert Smaka? Nivo 200, kategorija I, cena 1800 dinara (inače je 2200).

12. Zna li se lista pesama za subotu?

13. ajd sad...ko sve ide? gde je tacno koncert? kako doci do tamo od zeleznicke? dajte mi ljudi informacijaaaa

ocete neko kupljanje mini da napravimo sat vremena pred koncert?

14. Идем. Видећемо се на концерту, епско биће. знам.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.