R.M. Točak i ostali Smakovci

1. Ovaj sa dugom kosom lep dečko. Bio bi još bolji da se ošiša.

2. Neće pevati Najda?!?!?!??!

fala kurcu!!!!!!!!!!!!!!!

3. Pjer88

Neće pevati Najda?!?!?!??!

fala kurcu!!!!!!!!!!!!!!!

Mescini da je na jednoj slici Najda

4. nisam uspeo da izvalim zato i pitam....samo ne on BRE, lik ne može ni da prismrdi Borisu!!!!!!!!!!!

Nije mi jasno što Točak nije zvao Ivicu Lauša?!?!

http://www.youtube.com/watch?v=LMv4Vt9otVg

http://www.youtube.com/watch?v=apI8QXorwrI

5. Шта фали Најди, Најда је цар! Баш да чујемо и то, рачунам да ће на пролеће да изађе.

6. Najda je zaista kvalitetan pevač. To što ima manji opseg glasa od Borisa, ne znači ništa. Gledala sam ga mali milion puta uživo sa Galetom i sve bez greške.

7. @Tachkitza

Kad se sad nisam šlogiro.... :) Uljepšala si mi veče. Nedavno je, poslije onog nastupa u Čačku, Točak mom prijatelju na pitanja "što vas nema", "kad ćete konačno zasvirati" i sl. odgovorio sa: "Momak, mi se tek zagrevamo!" Izgleda da ga nije slagao.
    Za mene lično, izlazak novog SMAK-ovog albuma i prvenstveno povratak najboljeg gitariste na scenu je muzička vijest godine i decenije. Poštovao sam njegovu odluku o povlačenju ali sve ove godine neprekidno vjerovao da ću dočekati njegov kambek i ponovo ga slušati uživo. Ko je taj mladac na slikama, novi pjevač? Bio bih ti jako, jako zahvalan za još informacija...

8. Ti očigledno nisi gledao lajvove sa Najdom i sa Borisom....ma i na snimku je go kurac...

http://www.youtube.com/watch?v=n6-D7AE755M

Ako kažeš da je ovo i blizu Borisovoj izvedbi,ja odoh pravo na Brankov most da skočim

9. Za mene lično, izlazak novog SMAK-ovog albuma i prvenstveno povratak najboljeg gitariste na scenu je muzička vijest godine i decenije. Poštovao sam njegovu odluku o povlačenju ali sve ove godine neprekidno vjerovao da ću dočekati njegov kambek i ponovo ga slušati uživo. Ko je taj mladac na slikama, novi pjevač? Bio bih ti jako, jako zahvalan za još informacija...

Nemam još informacije, do slika sam došla preko Najdinog profila na Fejsbuku. Mogu da ga pitam o čemu se tačno radi. Ili kad ga sretnem na nekoj svirci.

Ti očigledno nisi gledao lajvove sa Najdom i sa Borisom....ma i na snimku je go kurac...

Najda i Boris su dijametralno suprotni pevači. Boris je tenor, Najda je bariton. Ne mogu se porediti. To je kao da kažeš da je violina bolja od violončela. Najda je kvalitetan pevač, to je činjenica.

10. Мојне да скачеш брате :) Не кажем ја да је бољи од Бориса. Само кажем да готивим Најду. Кул је лик, и свиђа ми се као вокал. Сад јбг, знали су гробари да је Роналдо бољи од Кежмана, али су опет више готивили Кежмана. Једноставно, неке ствари не треба упоређивати јер су очигледне.

11. ...lik nije za bend kao što je Smak.....a ti možeš do sutra da teraš mak na konac....

IVICA LAUS za novog pevača SMAK-a

12. Најда је одличан музичар, ту нема говора.

Изненађен сам, баш ми је драго што ћу доживети још један албум Смака. :)

13. Борис и Најда се,заправо,не могу поредити. А сваки од њих може јако добро да отпева. Пјер,мојне се живцираш :))
    Драго ми је што ће,коначно,нови албум.

14. Ovaj sa dugom kosom lep dečko. Bio bi još bolji da se ošiša.

To ti je Nemanja Miletić, svira u Vatrenim kočijama.
    Kul je lik, lepio sam im plakate kad su imali neku svirku ovde...

15. @Tachkitza

Хвала.

Видим да се доста коментарише о Најди, и о томе ко је бољи, он или Борис (иако је ово тема о Точку, али тако је то..пјевачи су увијек најзанимљивији били и остали).
    Прије двије-три године било је писања у новинама да ће остали чланови бенда Смак, дакле, Точак, Кепа и Милановић тужити Најдановића због тога што годинама наступа под именом групе која одавно не постоји. Често се дешавало да најава свирке Смака по којекаквим клубовима и другоразредним фестивалима доведе у тешку заблуду, да не кажем и на саму свирку, старе фанове бенда. Сам Најда је одговорио да он као десетогодишњи пуноправни члан Смака има право да користи то име при својим наступањима. Нажалост, епилог приче не знам, да ли је заиста и дошло до тужбе.
    Искрено се надам да није те да је то рјешено некако другарски.
    По мени је Најда одличан пјевач и тотално неупоредив са Борисом Аранђеловићем. Обојица су сјајни на свој начин с тим да кад се каже пјевач Смака ту је једина прва могућа асоцијација Аранђеловић и нико други, јер је он својим специфичним гласом дао печат групи и био сигурно доста заслужан за њен успјех.

16. Нажалост, епилог приче не знам, да ли је заиста и дошло до тужбе.

Па изгледа да није, чим снимају албум. :)

17. Da li se zna bilo sta osim toga da snimaju album? Kada ce izaci? Da li ce snimati klavijature ili ce iz rispekta prema Lazi Ristovskom snimati bez klavijatura? Ko ce da peva uopste? :D

18. http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1335.snc4/162698_185031254842792_100000077553748_710509_2313995_n.jpg

Snimaju u saradnji sa DG production Jagodina. Uskoro završavaju sa snimanjem i onda slede koncerti.

Ovo su informacije koje sam pročitao na fb, postavio ih je Nebojša Miletić, vlasnik DG production.

Daj bože da sve bude tako. :)

EDIT : Inace taj Nebojša me nervira žestoko, pošto mi jednom oteo iz ruke palicu bubnjara Atomaca. :D

19. Углавном, побијена је тврдња да је Точак издао публику и да се завукао у рупу.

20. Koliko vremena nije bio aktivan Tocak?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.