R.M. Točak i ostali Smakovci

1. I mislio sam da je od 2003.
    Cini mi se da je to neko na ovoj temi napisao.
    Hvala.

2. Sad mi rece ortak koji je bio na snimanju, da su stvari tvrdje i da je sve Tocak snimao na bariton gitari, vec su snimili 4 pesme.

3. Ja bih najviše volio da to bude njegov instrumentalni album a ne opet SMAK sa Najdom ili nekim novim pjevačem. Najbolji momenti u njegovoj studijskoj karijeri su dva upravno instrumentalna albuma - R.M.Točak (1976) i Vizantijsko plavo (1994). Pošto nikad nije pravio kompromise, sigurno to neće učiniti ni sad. Biće to žestoka svirka u koju će se mnogi stari fanovi Smaka vjerovatno opet razočarati jer neće čuti ništa slično poput Daira, Crne dame i sličnog. Ali zato će ovi posvećeniji, što su pažljivije pratili Točkovu svirku a posebno ovo što je kačio na Jutjub posljednjih godina imati čemu da se raduju.

4. neće čuti ništa slično poput Daira, Crne dame i sličnog

Zapravo Zeljcek, ponovo su snimili pesmu "Ciganske oci" :D

5. Ne rekoste jel Najda peva?

zeljček,lepo si rekao.....bez kompromisa.....a tako i treba.....

6. MAjku im.....Al' nema veze i petorica Najda ne mogu da mi ogade Točka...

7. Kruzi prica da je Boris hteo dve hiljade evra za pomirenje, i samo pod tim uslovima bi pevao.

8. Ma,daj koji čovek, jebeni rudar......pa Točak svejedno neće zaraditi lovu od albuma.....

9. Kruzi prica da je Boris hteo dve hiljade evra za pomirenje, i samo pod tim uslovima bi pevao.

Ja sam neupucen u tu svadju sa Borisom, jednostavno nisam imao odakle i od koga da saznam, 'oce li neko da me uputi?

10. Evo intervjua sa Borisom sa kraja novembra.Ovo je prvi od četri dela...ostali su u related

http://www.youtube.com/watch?v=72ZpPuFrpQU

11. Jer pravi kauboji i dalje žive !!! Album se snima,tvrd je zvuk,toliko za sad...

12. @D-MAN AC-DC

Misliš “Cigansko srce”? Ostaću pri mišljenju da je album osuđen na komercijalni neuspjeh i grupa na slabiju koncertnu posjećenost ukoliko će ponovo sve stvari pjevati Najda. Volio bih da nisam u pravu, ali mislim da je pravi povratak Smaka moguć samo sa Borisom Aranđelovićem. Ta priča o dvije hiljade evra mi je totalno suluda, pa nije valjda da je problem samo u novcu – ako jeste, ajd da skupimo :)

Ovi "Zeleni konji" su fenomalna stvar. A i Točku šešir stoji nikad bolje...

13. Vidi stvarno :D
    Moja greska, nesto su mi se u glavi motalo Gypsy Eyes od Hendrixa. :D

mislim da je pravi povratak Smaka moguć samo sa Borisom Aranđelovićem.

Apsolutno se slazem sa tobom. Rekao mi je ortak, da je Tocak razmisljao o Borisu, ali "zarad tvrdjeg zvuka" odabrao je Najdu.

14. @zeljček apsolutno se slažem sa tvojim poslednjim postom!!

15. Zaista mi je drago sto sam nasao temu ovu, jer nisam imao gde ozbiljno da diskutujem o ovome.
    Pa eto.. da i ja bacim koju rec.

Ne mogu da docekam da izadje ovaj novi album i mislim da ce to da bude prvi album za koji sam ja ustvari dao pare. Kupujem bez obzira na cenu.

Kao drugo sto se tice Najde, u pocetku sam ga hejtovao poprilicno i nikako nije zvucao ni priblizno Borisu, polako sam skapirao da nije on los pevac uopste, a kada sam ga nedavno cuo uzivo u subotici na jednoj svirci iznenadio sam se skroz, em sto dobro svira, em sto mnogo bolje peva nego ranije.

A sto se tice Tocka , zar je potrebno komentarisati?

Samo jos nije niko pomenuo kada je Tocak poceo da svira gitaru.
    Poceo je da svira kada je imao otprilike 7 godina (ili 9), kada je na nekoj ekskurziji zaradio povredu kuka, i zbog toga hramlje. Par godina je provodio po bolnicama, i verujem da je odatle, ta inspiracija usamljenosti i ne mogu da opisem recima kakve su njihove pesme, povukla korene.

16. "Po zavrsetku snimanja krecu koncerti Smaka u organizaciji DG Production..."

Citiram vlasnika DG productiona x)
    Znaci mozemo se nadati uskorom slusanju uzivo ovih legendi :D

17. "Tek se treba raditi na albumu.Pesme su samo snimljene i sada ide onaj glavni deo.U toku godine ce se pojaviti u prodaji"

kada izlazi album

"Na leto najverovatnije...Nema demo snimka za sada jos. "

Vlasnik Dg productiona kaze tako :D
    Sad nadam se da ce da bude :d

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.