Predlog: opcija "ne kontam"
  • Ognjetina

Kako naslov kaže dugmić "ne kontam" izmedju plusa i minusa da i mi glupi imamo kako izjasniti se o posteru i definiciji... sramota je da pucamo minuse xD

Naravno ubaciti i rubriku sličnu omiljenom poster/def dana za tu opciju... xD

a što bi rekao maxo (bruce halter) da se vodi statistika kolko ima glupana pa da im se možemo prilagođavat xD

Ozbiljno....

• Ognjetina

druze ja sam krajnje ozbiljan!

• d

Živjela partija glupih!!!

• mentol
    banovan

nisi obavezan da ocenis definiciju. Uvek mozes u komentaru da napises sta ti nije jasno sto se tice definicije, a ako te bas interesuje ko je napisao, lepo se izlogujes i pogledas... Lock bih predlozio... Ima par ozbiljnih tema ovde...

• M

Ja sam prije za to da se uvede i treća ocjena, koja bi bila "šamar". Znači, kad neko napiše nezanimljivu definiciju ili napravi racku poster, da mu lupiš pomenuti "šamar", a sve u cilju osvešćivanja autora s kreativnom blokadom da prestanu da silovanjem pokušavaju da doprinesu sajtu.

• СМарко

Slažem se sa Meśom.... Za budalaštine šamar, i da mu odleti 10 poena odma'

• Nadimam se

Iseci levu ruku, razapeti na krst i spaliti na lomaci. Dobro ruku ne mora, zbog tehnickih problrma sa razapinjanjem.

• Skočimiš

Podržavam prijedlog.

Da se napravi to jebeno dugme, ako treba platićemo ali bi to bilo kurvanjski i kapitalistički sa vaše strane. Da mi platimo. To.

LM (duvajte ga, ne želim da pišem elem), ima stvarno definicija koje ja lično ne kontam. A i većina raje ne konta. Među tim definicijama su i neke moje. O tom - potom.

Dajte nam dugme i da se pokazuje na našem profilu: DEFINICIJE KOJE NE KONTAM, pa da mogu kasnije posvetiti više vremena tim definicijama.

Prijedlog dobija ocjenu -2 od mogućih 10 jer imam neki osjećaj da ove kuronje bole kurac za nas i da će sve pičiti po njihovom nahođenju. Manjina je ugrožena. Jeb'o vam ja mater...

• Filozofinjo

To nije fora, mogao bi svaki pajvan da drma to kad mu se ćefne. Mi koji definišemo sleng bi imali sve defke krcate tim.