Pesme za brzu noćnu vožnju

1. 187 nikada neces znati sta cu tebi znaciti spusten prozor moschino cvike kragna do usiju mauna kea

2. Плиду да ниси ти јебо нешто па си данима већ добро расположен

3. Zar se primjeti da sam raspolozen moj boljkane

4. Наравно пријатељу. Сјећам те се какав си, увијек сам мислио да кришом пишеш суицид ноту

5. Bukvalno sve od Jale Brata

6. Ma sve je okej bilo uvijek boljo ne brini se

7. NE TI NISI ĐAVO KRIJEŠ SE IZA KLINKE LICE ISPOD ŠMINKE

8. Benga po snijegu i to onaj rastin dio pocetak i bubin paranojaaaa sve bi ona dala da je moja tu se vec otvara red bull i stavlja u onaj drzac i baca se smekerski pogled na tramvajsko stajaliste

9. A je l ima tema "Pesme za laganu noćnu vožnju"?

10. jel ovo ”iza klinke” namjerno napisano? jer znam debile koji stvarno tako pjevaju

11. Advokado, za tu situaciju pustis Tom Novy Take it i opusteno uronis u misli sopstvene

12. Nije loše ali meni je ovo više onako za dnevnu vožnju dok krstarećom brzinom ideš ka moru. Ni sporo ni brzo.

13. https://youtu.be/AHNoF1Pbeso
    Samo da je nešto živahno, da ne uspava.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.