Питајте овога испод, али пре тога одговорите ономе изнад 16

1. Nigde, odmaram

Kako uglavnom provodis vikend?

2. Spremam kucu,nalazim se sa drustvom i ucim.

Kakvu muziku slusas?

3. House,tehno,pop,rok,metal,rep.

Da li bi ikad radio/la sado-mazo?

P.S:Lijepa slika Doppia

4. То се не ради, него се живи.
    :)))
    Зависи.

Која ти је омиљена тема за разговор?

5. Neiscrpna tema o muško-ženskim odnosima, zaključka nema :))

Koja ti je omiljena tema za ćutanje? :)

6. Аутомобили.

Добро да си наишла, јел танго тежак за учење? Намеравам да покушам ускоро...

7. Pravo da ti kažem, nije ni lak, onako... Mada, ja sam sad već i zaboravila, trebalo bi da se podsetim...Ali, jeste nešto posebno, ti oštri koraci daju posebnu draž...

Hoćeš da se upišeš u plesnu školu? :)

8. Да, решио сам још почетком лета и држи ме, решио сам да покушам. Гледао сам неке старије плесаче како причају о тангу бираним речима и одушевио сам се!
    :))

Шта се ради?

9. cijepam drva i meljem orahe.

spavas li ispruzen/a?

10. I ja sam planirala... :) Možda se sretnemo :))

Da, ispružena...

U kom položaju najbrže zaspiš?

11. На боку.
    Ко зна, мада немам појма још ни коју да одаберем, тек за неколико дана да се распитам шта ко нуди :)))

Како се сналазиш у прелазном периоду, што се хладноће тиче?

12. odlicno ovo mi je jedan od boljih djelova godine.

u koliko obicno ustajes?

13. Valjda neka nudi popust za studente, ja ću tu, pa ću ti javiti :))

Pa, nije još toliko hladno da bi me nerviralo...

Kakvo su vreme najavili za sutra?

14. Устајем најкасније до десет, гледам да буде око девет. Ако идем а факс, онда прилагодим.
    Исто време и сутра, као данас.
    Важи, ја сам гледао по нету наравно постоји гомила, е сад по опису одмах ми се један део није свидео, отприлике неке две сам ставио у разматрање, морам да их позовем...

Да ли те смара Смоук он д вотер?

15. Pa, šta znam, ima drugih koje me više smaraju...

A šta ti se nije svidelo?

16. Па озбиљан тон код ових који раде и са такмичарима, нису имали топлину коју су други имали :))) Наравно то нема везе са квалитетом часова, у то се не разумем...

Кад си последњи пут баш покисла?

17. Ja sam i prestala da idem kad se sve pretvorilo u takmičenja, ništa novo nismo radili, samo koreografije...

U osnovnoj školi, davno :)) Pokisla sam kao miš, uhvatio me pljusak :)

Kakav ti je pogled iz sobe?

18. Jebački dobar.

Koje su boje čarape koje nosiš?

19. Инспиративан, широко и прегледно, пуно различитости.
    Звучиш ми профи, ја верујем да сам антиталенат за плес, али хоћу бар да знам теоретски хахаха
    Бос сам тренутно.

Јеси ли икад гледајући у звезде помислила на то да велики број људи такође у том тренутку гледа исто што и ти?

20. Nisam nešto baš profi, davno sam prestala :) Ma, ja verujem da nisi antitalenat, ko ima sluha za muziku, može i ples da savlada uz malo vežbe :)

Da, često ja tako gledam u zvezde,eee...

Umeš li da zameniš osigurač? :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.