Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Nezahvalnost, neiskrenost, ljigavost... Ima ih mnogo.
Koji ti je omiljeni film?
Nemam omiljeni film, nisam neki filmofil...
Šta te je poslednje nasmejalo od srca?
Rečenica koju je moj drug izgovorio pre nekoliko sati.
Šta te je poslednje razbesnelo?
Znam da me je današnji ispit iznervirao, ne baš razbesneo...
Kad si poslednji put bio na svadbi? :)
Nisam skoro.
Jesi li položila taj ispit?
Nisam, vratila pitanja, ali to je posebna priča...
Studiraš li ti?
Studiram.
Šta studiraš?
Engleski.
Ti?
Bezbednost.
Koja si godina?
Treća sad.
Spava li se tebi?
Ne.
Tebi?
Pa, zevam, mogu ti reći... A trebalo bi ranije da ustanem...
Da li je jutro pametnije od večeri?
Teško pitanje.
Da li te je nekad bumbar zveknuo u glavu dok je leteo?
Nije...
Voliš insekte? :)
Volim, ali ne sve.
A da li te je pčela lupila? :)
Nije ni pčela :)
Ti radiš neko istraživanje na temu 'Insekti koji su vas lupili u glavu' ili...? :))
Ma, ne... :) Samo mi je to smešno jer je meni jednom posle takve situacije ostala modrica ispod oka.
Da li si nekada nožnim malim prstom udarila o ivicu stola?
Uf, ja se lupam redovno od te ivice...
Plašiš li se zubara?
Nije to strah. Samo mrzim da sam tamo... Možda zbog onog mirisa...
Plašiš li se igle?
Ne plašim se...
A čega se ti plašiš?