Zakonski su zene u danasnjem drustvu izjednacene sa muskarcima,i po meni je to dovoljno,tako da smatram da je nakon zakonskog izjednacavanja,dalja borba za prava potpuno besmislena.Medjutim,i dalje se o tome zestoko bruji kao o jednom pitanju od drzavnog znacaja.Generalnao gledano,zene se tesko zaposljavaju u "muskim" delatnostima iz objektivnih razloga,a ne zato sto su prosto drugi pol pa da je rec o polnoj diskriminaciji,ne smatram da zena treba da provede ceo dan u kuhinji,zatim sa decom i na kraju sa usisivacem,ali takodje milim da ih ne treba videti ni u rudnicima,ili u sumi sa sekirom. A ovde bi najvise voleo da vidim kako misle oni najzagrizeniji borci za zenska prava,sta to jos uvek nije u redu.

Rec je o tome da se preteruje kada je rec o zenskim pravima,ako neko kaze da su prava jednaka i da ne vidi kako to moze jos da se poboljsa,onda ona drua strana koja se bori za zenska prava uzvraca:"M'rs picka ti materina primitivna,da se ti pitas sve bi zene trebalo da provedu zivotni vek u cuvanju dece,i u ciscenju."Tako da sam hteo odmah da se ogradim da ne dodjem u ovakvu situaciju.
- dl
A meni se čini malo mnogo kakite. Pričati o ženskim pravima u Srbiji je kao razmenjivati recepte za zimnicu u Džibutiju.
Kada budemo načisto sa osnovnim ljudskim pravima onda možemo da se delimo na polove, orijentacije i dezorijentacije.
Ako vam pačica ne zatitra na suprotni pol vi se desetog prošetajte čisto informativno do Manježa.
Pa normalno je da će se o ženskim pravima raspravljati još dugo dok se statistika mnooogo ne promeni. Kada uzmemo u obzir da manje od 10% žena poseduje svoj automobil, da manje od 10% žena poseduje nekretninu na svoje ime, kada uzmemo u obzir činjenicu da žene čine mnogo veći procenat među nezaposlenim... - F
"Ako vam pačica ne zatitra na suprotni pol vi se desetog prošetajte čisto informativno do Manježa."
Pobedila si. Nobelov komitet zaseda.
- dl
WRONG! Ženama treba po jedan ovakav tobot iz A.I.
http://www.toplessrobot.com/ai7.jpg - F
meni ne trebaju žene u vojsci da bi mi bilo zanimljivo