Koncerti

  1. Ашба, и онај, да ли се зваше Фуртус, Муртус, тако нешто..Онај што је свирао Пинк Пантер солажу :)

  2. Ма Бакетхед је био најјачи. Рекао бих да се Фортус презива.

  3. Да, али он је био превише познат да не би направио соло каријеру.

  4. ide l' ko na sleša?

    Ако скупим паре...а скупићу. :)

    Jebali vas Gansi x)

    Може. х)

  5. Nikad neću prežaliti Dilana, AC/DC, Ganse i Kleptona. Išao sam na Iron Maiden i sad čekam Džudas Prist i Vajtsnejk. Nadam se da ću skupiti i za Sleša.

  6. Nikad neću prežaliti Dilana, AC/DC, Ganse i Kleptona. Išao sam na Iron Maiden i sad čekam Džudas Prist i Vajtsnejk. Nadam se da ću skupiti i za Sleša.

    Што јес јес..Пун ЈНА на Ејси-Диси. На Гансе је могло и више да дође. Добро, Дилан и Клептон можда и дођу поново кроз пар година...Или за 20 :Р

  7. Добро, Дилан и Клептон можда и дођу поново кроз пар година...Или за 20 :Р

    Ne bojim se ja da oni nece hteti da dodji opet, nego da ja necu imati para, ili da ce neko od njih da umre do tad, ipak nisu bas tako mladi...

  8. Не брину мене толико паре, колико ме брине дал' ће бити живи. Клептон, да, ал' имам филинг да ће Дилан да баци кашику.

  9. ал' имам филинг да ће Дилан да баци кашику.

    Da, da. Za njega se i plasim.

  10. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=430643518084&set=a.422173028084.199989.6055603084&type=1&pid=5241042&id=6055603084
    Matija Ignjatovic sam ja!Trebalo je da budem u prvom redu jer smo dosli bili u 5 ispred arene al su nas izgurali neki makedonci majku im jebem.A za dzudase/vajtsnejk se drzim za ogradu i ne pomeram :)
    @Sonata di luna
    takodje, jer ne idem u rim jebeni jer je skolska godina.tako da mozemo da se molimo da ce avendzd da dodje.
    i slash 31.7 sam tu naravno, kupiJo kartu vec :)

  11. Rok Fest у Старчеву 25. Инспектор Блажа, Атомско склониште, Ритам нереда, плус локални бендови. Е, да. И Плави оркестар, јеботе.

  12. Жилав је Дилан. И концерт му је био жилав.

  13. Жилав је Дилан.

    Bogami, jeste zilav, ali nije on ko Iron Maiden, da dolazi svake 2-3 godine. On je sad dosao i ko zna kad. Zato kazem da ce da pandrkne mozda.

  14. Веруј ми концерт је био добар само за трветрве фанове, ако си из те групације онда веруј да ће доћи, ако ниси не оптерећуј се.

  15. Веруј ми концерт је био добар само за трветрве фанове, ако си из те групације онда веруј да ће доћи, ако ниси не оптерећуј се.

    Naravno da sam TRVE fan.

  16. Е онда веруј! Иф ју билд ит, хи вил кам! :)))
    Ја сам поштовалац лика и дела, али не хардкор фан и концерт ми се није баш допао, мада ме није изненадио, знао сам отприлике у каквом је фазону.

  17. Колос, 11.06. Скази

    Можда одем да почујем.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.