Raznorazna pitanja

1. Vratimo se temi foruma :Gde je se sahranjuju Kinezi koji žive u Bgd-u?

2. Кремирају их и шаљу у Кину.

3. koliki vremenski period obuhvata onaj grafikon u profilu?
    sta je to,bije te a ne vidis ga?
    koliko je puta Fraco Columbu bio mister Olimpija?
    zasto su perici odsekli polni ud u jednom vicu?
    ko je bese onaj Babin.neka knjiga bese?

4. ja mislim da je grafikon namešten na mesec dana
    za ostala pitanja-nisam pametna:)

5. Графикон показује време од датума регистрације па на овамо.

6. nije marijana, ja sam pre mesec dana bila odsutna, i bila mi je ravna crta, sad je popunjena, pa sam dobila zaključak da je mesec dana

to se najbolje vidi po autorima koji nisu tu a bili su aktivni, prazno, kao da nikad nisu postojali, a čini mi se da je pre nove verzije bilo namešteno na 6 meseci a sad na mesec

7. Narode, treba mi pomoć. Da li se neko od članova ikada bavio istraživanjem nasilja u osnovnim i srednjim školama? Trenutno pravim anketu o nasilju, ali se ispostavilo da je to malo zajebaniji posao nego što se na prvi pogled čini (sami oblici nasilja se prepliću, pa je malo teže formulisati pitanja, da ne pričam o tome da treba da budu jasna i prvačetu i osmaku), pa mi treba neko ko ima iskustva sa tim. Ako vas ima, javite mi se na PVT.
    P.S. Kupiću vam čokoladu :-)

8. Nadjes srednji broj izmednju 1 i 8 to ti je 4,5 znaci pozoves cetvrtaka da ti je sastavi i svima ce biti jasna :)))

9. Ako ne možeš da mi pomogneš, nemoj da mi staješ na muku, da ti ne bi stradao svaki keksić, a bogme i pakovanje :-)

10. Ja ti pomazem :))

Kolika je cokolada, razmisljam da se angazujem.

11. Moja muka je veća od čokolade, a ona je pozamašna.

12. Eeee, ID, moja koleginica je na faksu pre godinu dana pisala rad o školskom bulingu. Čak je i dobila nagradu za njega na nekom kongresu u Nemačkoj. Mogu da je pitam da mi pošalje na mail, a ja tebi na msn, ako 'oćeš?

13. Šalji obavezno, odužiću joj se! A tebi čokolada :-)

14. Jeeeeeeeeeeeeeee!!! Važi, sad sam u Kg-u, al' u toku sledeće nedelje dobiVaš to ;))

15. Prava tema za ono sto mi treba.

Pitanje, sad 4. decembra Riblja Corba ima nastup u Futogu, u klubu Casablanca.
    Ja nemam pojma gde je taj klub, pa ako bi mi neko iz Futoga (ili ko zna) objasnio (moze i na google earthu da mi nadje pa okaci sliku, ili samo adresa), a pozeljan bi bio i broj telefona kluba ili nesto tako kako bi se mogao raspitati za karte - da li se prodaju na ulazu ili. . .

Iz Novog Sada sam, i propustio ( :cry: ) sam koncert na spensu.

Ako moze sto prije odgovor.

Hvala!

16. Је л' зна ико где се тачно налази Грачаничка улица у Београду?

17. Džimi, ukucaj mapa Beograd.
    Izaćiće ti u ponuđenom : B92 mape. Tu je extra odrađeno

18. Па то ми одма иза факса. Хвала, Корлеоне! (нисам знао за те мапе)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.