Raznorazna pitanja

1. E jebiga i to mi je palo na pamet ali i ovako i onako mogu da naprave dupli, a, ako sajt ima 30000 članova od toga 25000 aktivnih i od njih pola će biti banovano i ako svakome slučajno produže ban on napravi dupli da ih opomene i to je još 12500 naloga bespotrebnih. Ja sam sinoć hteo da napravim dupli da pitam što su me malo duže držali na ledu ali sam se suzdržao. I eve me danas sam opet tu...

2. Ja pitao niko nije odgovorio aj jovo nanovo:)
    jel zna neko sajt za igranje preferansa online a da nije playtoy

3. jel zna neko sajt za igranje preferansa online a da nije playtoy

Odakle si ti Dule jesi iz Vojvodine? xD

4. LOL, drago nam je da si se vratio :)

5. Hvala Zezo :* xD

6. Sad čekamo da se mylyca vrati... Kad joj ističe ban?

7. Da iz ns-a

Pa ne možeš da igraš preferans i na netu ako nisi lala xD Pitaću burazera on je zaluđen time ide po takmičenjima i tako to xD

8. Sad čekamo da se mylyca vrati... Kad joj ističe ban?

Za 13 sati

9. znam ja lika koji je išao u Kinu valjda na svetsko takmičenje. A ja nem pojma da igram taj preferans :)

10. Jel gledo neko danas najbolji Dvougao ikada?

11. Jok. Aj ispricaj sta je bilo.
    Jer zna neko sto nema Dzimija vec neko vreme?

12. Najlegendarniji tandem u Dvouglu - Jelena Karleuša i Dejan Cukić
    Šena je pričala kako joj je žao što je rok u kurcu i da je naša estrada dno, ja gledam i kidam se razmišljam: "jesam ja kriv ili ti?" Cukić je naravno pokušavao da bude duhovit al' Cukić k'o Cukić može da bude duhovit samo u nekom svom svetu...

13. Nema još tek gledao sam na sajtu B92 ali ni kod njih još nije izašao... A polovično je urnebesno a polovično Transfer xD

14. Како се на енглеском каже „главице купуса”? Head cabbage, head cabbages, cabbage heads или нешто лево?

15. Zašto psi UVEK laju na cigane?

16. Зато што десмр

17. @Балдур фон Јöгурт

cabbage-head

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.