Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
E jebiga i to mi je palo na pamet ali i ovako i onako mogu da naprave dupli, a, ako sajt ima 30000 članova od toga 25000 aktivnih i od njih pola će biti banovano i ako svakome slučajno produže ban on napravi dupli da ih opomene i to je još 12500 naloga bespotrebnih. Ja sam sinoć hteo da napravim dupli da pitam što su me malo duže držali na ledu ali sam se suzdržao. I eve me danas sam opet tu...
Ja pitao niko nije odgovorio aj jovo nanovo:)
jel zna neko sajt za igranje preferansa online a da nije playtoy
Odakle si ti Dule jesi iz Vojvodine? xD
LOL, drago nam je da si se vratio :)
Hvala Zezo :* xD
Da iz ns-a
Sad čekamo da se mylyca vrati... Kad joj ističe ban?
Pa ne možeš da igraš preferans i na netu ako nisi lala xD Pitaću burazera on je zaluđen time ide po takmičenjima i tako to xD
Za 13 sati
aj pa pošalji pvt
znam ja lika koji je išao u Kinu valjda na svetsko takmičenje. A ja nem pojma da igram taj preferans :)
Jel gledo neko danas najbolji Dvougao ikada?
Jok. Aj ispricaj sta je bilo.
Jer zna neko sto nema Dzimija vec neko vreme?
Najlegendarniji tandem u Dvouglu - Jelena Karleuša i Dejan Cukić
Šena je pričala kako joj je žao što je rok u kurcu i da je naša estrada dno, ja gledam i kidam se razmišljam: "jesam ja kriv ili ti?" Cukić je naravno pokušavao da bude duhovit al' Cukić k'o Cukić može da bude duhovit samo u nekom svom svetu...
daj link
Nema još tek gledao sam na sajtu B92 ali ni kod njih još nije izašao... A polovično je urnebesno a polovično Transfer xD
Како се на енглеском каже „главице купуса”? Head cabbage, head cabbages, cabbage heads или нешто лево?
Zašto psi UVEK laju na cigane?
Зато што десмр
@Балдур фон Јöгурт
cabbage-head