Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Е, хвала ти. :)
Zašto svako ko ima neki predlog mora da otvara novu temu umesto da mu se ovde odgovori?
Zna li neko zašto nam je, kad smo bolesni ili malo jače prehlađeni, gore uveče ili noću nego preko dana? Meni se to stalno dešava i oduvek me zanimalo zašto, ali nikako da saznam.
Zna li neko zašto nam je, kad smo bolesni ili malo jače prehlađeni, gore uveče ili noću nego preko dana? Meni se to stalno dešava i oduvek me zanimalo zašto, ali nikako da saznam.
Nisam ginekolg, al mogu da pogledam:)
Verovatno zbog toga što si noću manje aktivna nego danju, pa osetiš kad odmaraš ili gledaš TV, jebemliga.
To su posledice zamora organizma,po nekom normalnom bioritmu,uvece je organizam osetljiviji i jace se osecaju simptomi.
Hvala jezivom i buxnomaniaku na odgovorima. Svakakve gluposti meni padaše na pamet :)
Da li još neko ima problema sa radom sajta pošto meni ubi koliko je sporo?
I mene, baš htedoh da pitam.
mhm, zeza već 20ak minuta...
http://vukajlija.com/forum/teme/18606?strana=1#post_895859
Kaizen odradio.Pogledaj temu.
Vidim, vidim. Dobro mene zajebava svaki dan, ali na kratko i u manjoj razmeri. Kontam čovek nešto radi oko sajta.
Vidim da ograničenja deluju. Lepo!
ТО!
Barem malo smanjeno gušenje sajta.
Zna li neko da mi kaže kako da budem negativan na narko testu? Da li je neko mozda radio test i kakva je procedura? U pitanju je VMA. Da li se to plaća?
vrlo lako ne drogiraš se i će prođeš
Питај душана1001ноћ
uđi u drveno bure prečnika 152.3 cm, stavi liske kupusa na glavu i ponavljaj ''sitna kiša rosi, mi 'odamo bosi'' dok ne zaspiš. Kada se probudiš, piči na VMA i sve će biti ok...
i moraš da se popišaš na vma pre testa
Треба да не узимаш гудровину.
Ja sam normalan, имаш у овом филму процедуру. Е сад, да ли би вредело...