Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Taman da se ljudski razbudis. Zdravije nego dve solje kafe za dobro jutro sto ja sa mojim niskim pritiskom moram popiti. Taman i podstice cirkulaciju, nije bitno gde, bitno da podstice.
Ma kafu ne pijem, mislim 120/70 je veoma dobro, tako da mi nije potrebna.Mada ovo za cirkulaciju ne može da škodi.
Што су дебље корпе, тј. јастучићи, то више накупљају воду, и онда капљу људима заврат. Ето због чега се не каче брусеви и зашто Д жене морају да живе на првом спрату.
Iskusno nema šta.Bar se ne brineš da li je lift ispravan.
E, Nista, sad si objasnila! Al' i carsavi kaplju, kao i one ukrasne jastucnice od grubljih materijala koje ne mogu potpuno da se iscede, al' njih i dalje kace, ne? :) Mada leti to mozda nije tako lose.
Elektricare, blago tebi. Moj ti je 100/60 pa mi treba sto kafa.
A ono za kostim? To mi nikad nije bilo jasno.
Hahahaha Smorena traži jedne gaće od Džimija, šta da ti kažem.
Да, то јесте био проблем са чаршавима и јастучницама, пошто се излије млаз задржане воде на нечију главе и човек цап, умре на улици, а кренуо само да купи `леб. Из тих разлога се више не производе, а све резерве треба спалити.
Па, зато се и носи минималистички бикини направљен од специјалног материјала који никада не влажи.
Hahaha, Elektricare, kako si ti pametan! Ja se nikad ne bih setila. Mislim da bi onda svi moji problemi sa niskim pritiskom potpuno nestali. A koji dezeni su u opticaju? Tigrasti, zebra, cisto belo (sigurno belo)?
E, Nista, odo' da spalim moju jastucnicu. Al' ne ocekuj od mene da spalim prekrivac za krevet, jest se potpuno iscediti ne moze, ali nisam jos spremna za tako veliku promenu. :)
A ne, stvarno, i donji ves i kostim isto prekrivaju, sto je u jednom sramota da te gledaju, a u drugom ne?
Ja predlažem one sa Renom i Stimpijem.
Moze. A mogu jos i one sa Sofronijem pride. Taman u njima ima i simbolike, pa eto, onako za rezervu. Jedne da ostanu kod kuce, a druge da nosim kad idem na letovanje. O, Elektricare, sad si me spasio onog ogavnog kafenog napitka za vecita vremena. Blagodaim do neba.
Nema problema, ako imaš problema sa cirkulacijom, dam ti i električno ćebe plus električara za džaba.
Hah, da znas da imam ponekad. Hvala, tako je lepo kad drugi misle na tebe. A to elektricno cebe pretpostavljam cardzira elektricar? :)
Dakle, Dzimijeve gace i elektricno cebe sa elektricarem i moji zdravstveni problemi su reseni. Boze, hvala na prosvetljenju.
Moze li mi neko reci koja rec bi mogla da zameni englesku rec ,,Player'' ako postoji takva rec?
Плејер је онај који мења женске ко чарапе. Швалерчина? Не швалер, него баш швалерчина.
Плејер - играч ЛОЛ
To je "Jebač Nepitač" ;)
Ja mislim da je Igrac ali nisam siguran.
Play=Igraj,Pusti
Шта је са Мешом и што га нема на сајту?
Нема нет.