Raznorazna pitanja

1. Најлепше смрде говна размазана по прљавим, знојавим ногама.

2. Da li neko od vas zna ko su bili prethodnici fracuskog pisca Molijera, mada mozda ovo nije dobro pitanje, bolje da pitam ko je pre njega obradjivao temu tvrdicluka?

3. Oće li mi ko objasnit što se čaše "znoje"? Uzmeš suvu čašu, naspeš ladne tečnosti što je piješ a čaša se "oznoji". Ne može bit da mi je svaka čaša u kuću bušna jebem mu mater...

4. pa tečnost isparava, jer je temperatura tečnosti manja od sobne temperature...

5. Fala Zabiravih. To je to, za mene nema više postavljanja pitanja u alkoholisanom stanju.

6. Који је то душманин убацио малвер на тему "Актерке филмова за одрасле", да ми је само знати.
    Па уши би му ушчупао.

7. Jel zna neko za neku emosiiju koja se može skinuti ili neki dokumentarac o deci ometenoj u razvoju, njihovom životu, domovima, bilo šta?

8. Mici - Prethodnici Molijera

Mozda Viktor Igo, ali mozda sam promasio za kojih 100 godina... gore-dole

Zasto li su turci toliko voleli da gaze oranje u srednjem veku nije mi jasno...?

9. Deda Trisa, pa Molijer je rodjen u sedamnaestom veku a Igo u devetnaestom, ako se ne varam...nije on...pronasla sam vec nesto sto mi je posluzilo. Hvala ;)

Zasto? Pa bile su im interesantne pesme i price koje su seljaci smisljali, a koje su bile inspirisane tim nemilim dogadjajima- gazenjem po oranju...druga solucija je da su hteli da vide ko je najveca picka od ljudi i ko ce im se suprotstaviti a ko ne...treca je da bi unistili sto vise stvari tj tu crkavicu sto su imali i dobiti potpunu predaju naroda sto se vere i duhovnosti tice...a mozda su samo izazivali kako bi nabijali na kolac i ubijali na jos mnogo nacina a? Bilo im dosadno...;)
    (Ovo su moje teorije, i nemaju veze s' mozgom)

10. Lab, evo ti link pa stupi u direktan kontakt s tom đecom: www.facebook.com.

11. @ Jericho
    Hvala puno na pomoći!
    @Mesa, hvala i tebi na ovom forumu za takvu decu, uspeo sam da bolje razumem njihove probleme.

12. Је л' зна неко где у Београду има да се купе добри грамофони? А да није прескупо.

13. Džimi, pogledaj http://www.hifi-forumi.com/forum/, ako su i polovni u opciji.

14. Što da radim, kad operem kosu šamponom (bilo kojim) onda mi dlaka bude, kako bih reka, suva, i sva mi kosa izgleda bezveze. Ima li kakvi preparati, vosak, gel, pičkovo ulje, ali da od toga ne opada kosa, dobija se perut i slično, nego da bi lakše moga da pravim frizuru. Rokeri i metalci, pomažite ako Sotonu znate!

15. rajkox7, захваљујем!

Мешо, једноставно немој да је переш. Пусти да се залоји и тако ћеш да добијеш природно уље за косу. После две-три недеље ћеш моћи и да га позајмљујеш ортацима

16. E,zna neko da mi objasni sta su komboce?

17. knedle sa šljivama?

18. @Meща- купи балзам за косу(то користе жене) или ТАФТ восак-лепо мирише и прави надркане фризуре....Народни рецепАц-купи 100 грама мајонеза, стави на косу-нек одстоји једно пола сата, испери. Биће ти коса мекана после тога.

19. knedle sa šljivama?

nista samo probam dal sam naucio