Raznorazna pitanja

1. Trošim na žvake više nego ćale na cigare. Da li sam ja zavisnik?

2. Ako ti je cale nepusac mozda i nisi.

3. A da pocnes da peres zube :) salim se reme :hag:

4. hahahah.... Istina, ćale mi je nepušač :D
    :) hahahaah katija.... Dobra ideja....

Aj da postavim drugo pitanje.... Zašto mi se posle dve nedelje raskupusa svaka četkica? Tj zašto svaka ona dlačica ide na različitu stranu?

5. Zato što to nije ašov nego četkica. Manje pritiskaj. :)

6. Verovatno previše pritiskaš dok trljaš zube, a možda koristiš i nekvalitetne četkice.

7. fala vi na saveti.... Al ja ih koristim za češljanje obrva (šalim se)

8. Хахаха, убили сте човека :)) Реме, не мењај четкицу, промени сајт на којем тражиш савете :)))

9. Треба да користиш четкице са што тањим влакнима. Звучи парадоксално, али боље чисте. Што се тиче раскупусавања, проблем је вероватно што ти се много жури, па притискаш. Боље пери зубе 5 минута, а врло малос тискај, него што их переш 30 секунди, а запнеш као сивоња.

10. Da li sam ja zavisnik?

Pitaj baba vangu!

11. Треба да користиш четкице са што тањим влакнима. Звучи парадоксално, али боље чисте. Што се тиче раскупусавања, проблем је вероватно што ти се много жури, па притискаш. Боље пери зубе 5 минута, а врло малос тискај, него што их переш 30 секунди, а запнеш као сивоња.

Perem ih ja po 5min, al brate od kad sam počeo sa treninzima ojačala mi ruka.

12. Probaj da ne koristis cetkicu. Nego samo trljaj prstima. :)

13. Perem ih ja po 5min, al brate od kad sam počeo sa treninzima ojačala mi ruka.

To od kada Vukajlijašice kače slike? :)

14. do jaja savet katija....

aaaa gambi pobedio :) hahahahah :D

15. E, to sam i ja čuo, pričao mi ćale da je u vojsci imao nekog lika koji nije prao zube, već jednom u pola godine trljao zube pepelom. Kaže, perfektno beli zubi.
    A sad, za dah je verovatno žvakao Orbit. :)

16. Кад смо код пепела, је л' пробао неко ово:

http://en.wikipedia.org/wiki/Century_egg

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.