Raznorazna pitanja

  1. da, vrate se prvo s b92, pa onda.

  2. Flamingosi su rode tek izašle iz kozmetičkog salona.

  3. Mala ispravka, to su flaminDŽosi :)))

  4. naleteo sam negde da je sada 1713 godina...i da postoji rupa u istoriji od 614-911 godine ove ere....ima li nekih velikih istoriskih podataka iz tog perioda?

  5. sta radite...googlate za odgovor?

  6. Ja sam isto naleteo negde da je protok vremena samo prividan, da je to halucinacija koju u nasim organizmima izaziva zdravo-za-gotovo uzeta konzumacija kiseonika, gasa koji je bio otrovan za prvobitne zivotne forme na Zemlji, koji su usled povecanog nivoa tog gasa u atmosferi izumrli. Tako da, vreme ustvari ne postoji, mi postojimo u jednom trenutku, pa apstraktni pojam "godina" moze da se protumaci kao promenljiva "X", izmedju ostalog i 1713.

  7. Када је код нас укинута смртна казна?

  8. Мислим 2002. године...

  9. zašto se abraxus izlogovao...?

  10. Да би рестартовао комп.

  11. Oskar za najsažetiji odgovor ide u ruke autoru MOTIKA.

  12. kako moze da cita slepa osoba ako kojim slucajem nema ruke?

  13. Па логично је да не може, али постоје компјутерски програми који читају/изговарају текст.

  14. Недавно сам читао о новом открићу помоћу којег слијепи путем нечега што се ставља на језик могу и буквално да "прогледају" не нарочито јасно али виде поједине садржаје отприлике са 20-30% јасноће..

  15. Šta stavljaju na jezik?

  16. Ваљда неку камерицу која слику претвара у електричне импулсе који пројектују слику у мозгу.

    http://www.youtube.com/watch?v=OKd56D2mvN0

  17. Ovo je skroz dobro. Pretpostavljam da je sprava dosta skupa i time nedostupna većini. Zanimljivo je kako se elektronskim impulsima u mozgu stvara vizuelnost sadržaja, odnosno oblik. Oštrina oblika i boja, koliko sam shvatio tek treba da se usavrši.

  18. Да, супер је идеја...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.