Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Evo i ja: videla sam fenomenalne torbe u Vulkan knjizari (jedna koja izgleda kao kasetofon i druga sa slikom vinil ploce) ali sam uspela da zaboravim dizajnera i sad nikako ne uspevam da nadjem sliku da posaljem drugarici. Da li je neko kupio/video/zapamtio kako se covek zove? Znam da su inicijali J.P. :)
Је л' постоји неко надлештво код нас коме могу да се пријаве случајеви дискриминације?
Zavisi gde je ispoljen i u kom kontekstu.
Poverenik za zaštitu ravnopravnosti.
advokat pa sud mislim da to pada u zakonski regulisan prekrsaj i resava se na sudu
POverenik NEvena Petrušić, obrazac prijave: http://www.helsinki.org.rs/serbian/doc/Formular%20za%20prituzbu%20Povereniku%20za%20zastitu%20ravnopravnosti.pdf
zasto ja kenjam kad je covek tu ) hvala i ja cu da skinem prijavu da ulozim protiv lulaby
Не, не... Нисам мислио да ЈА подижем било какву тужбу. Нити имам времена, нити воље, нити пара. Мислио сам, да ли постоји неки орган који се бави тиме? Шта, је л' треба сви да ћуте на дискриминацију док неко самоиницијативно не подигне тужбу? Па, ваљда постоји нека инспекција.
Конкретно, ово је тежак облик полне дискриминације:
http://img696.imageshack.us/img696/642/profesorice.jpg
У нормалној земљи би аутоматски ишли на суд због овога и не би могли да сањају о радној дозволи до краја живота.
Sa fotografijom???? Gospode...
Dobro je da nije dodao u bikiniju
Sad ce opet da se javi neki mozak iz te BritaniKKe i da palamudi ovde. Dž, teraj to na sud.
Koje godine je izdat album Kerbera na kome je pesma Mama tata?
Dvostruka diskriminacija. Em su diskriminisani muškarci (što, verujem, i jeste suština Džimijeve primedbe) em se traži fotografija pa su diskriminisane provesorke koje nemaju fotoaparat.
Ma Dzimi hteo da se prijavi, pa ga ovo ujebalo.
RNRT mislim devedesete. Mislim da se zove Peta strana sveta.
jbga al mislim da u samom konkursu sigurno postoji neki dao koji propisuje to da ce prednost imati zenski pol do 30 god pa sve do slike.....
Kerber, 1990. godina, album "Peta strana sveta"
Na Zapadu je normalno da uz CV mećeš fotografije, i to ne jednu nego više njihA. CV bez fotografija smatraju nepotpunim i onda te dodatno cimaju.
Tako da su i ove naše žabe viđele đe se konji potkivaju pa zadigle suknju.
Skocimisu, nije istina makar za Kanadu, zna se za koje poslove traze fotku. Bas naprotiv, staje se na put takvoj diskriminaciji.
Deja vu ili vi?
јесте...