Raznorazna pitanja

1. Од лабуда :) Мене интересује да ми одговоре Шајкашани, какви су специјалитети на мудијади?

2. tebe samo muda zanimaju!

3. Јок, ти ћеш ме занимати. Мрште.

4. Može li da se otvori tema "svi mi koji dišemo"?
    Ili kao npr. jedna grupa sa fejsa, "Svi mi koji volimo da se prisećamo događaja koji su se desili"?
    Smatram da bi u naletu novopečenih (sličnih) tema, jedna od ovih imala megaloman trijumf među autorima...

5. Свакако, може да се отвори.
    Али отварач теме мора добро да поразмисли о последицама. :)

6. A ako se otvori sa duplog? :)

7. ako se otvori sa duplog, onda se banuje primarni nalog.

8. И то се добро укара гаговањем. :)

9. Jel ima neki pravnik na sajtu da mi odgovori na pitanje?

Da li država krši neki zakon time što su postavili kamere za osmatranje gradjana na svakom pedlju šireg centra grada? Ne mislim na ove što snimaju kola i tablice.

10. Ne. Kamere se mogu postaviti bilo gde u gradu, u školi, učionici, bolnici, itd...
    Bilo gde gde se ne ugrožava intima građana.
    Ne sme, naravno, u nečijem domu ili privatnom vlasništvu bez odobrenja vlasnika.

11. Да ли је још неко од вас добио поруку на телефон следећег садржаја:
    Bio sam na sajtu PFS-a iz BG (www.pfsinfo.org) i video da obezbedjuju sportske stipendije za skolovanje u USA, ako moze da ti znaci pogledaj. Pozz Mili

Сконтали смо да је нас троје са сајта добило исту поруку, па зато. А рандом је број у питању, неки 066.

12. Да ли је још неко од вас добио поруку на телефон следећег садржаја:
    Bio sam na sajtu PFS-a iz BG (www.pfsinfo.org) i video da obezbedjuju sportske stipendije za skolovanje u USA, ako moze da ti znaci pogledaj. Pozz Mili

Милице, добили и друг и другарица ту идентичну поруку.

13. I meni je stigla ista poruka, ali sam u tada stvarno bio u frci sa učeničkom stipendijom, pa sam mislio da ima veze sa tim. :D

Ustvari meni je poruka glasila : Što ne vidite sa PFS-om (sajt:www.pfsinfo.org), oni obezbeđuju sportske stipendije koje pokrivaju troškove školovanja u Americi?
    Veljko je otišao preko njih.

14. Dobio sam i ja pre nekoliko dana. I još nekolicina mojih drugova.

15. Завера!!! Откријмо ко је Мили!

16. Dobila sam i ja tu poruku. Prosli utorak, oko 21h :)

17. Пу јеботе, осећам се тако силовано :) Саћу да им пошаљем да се терају у курац красни, спемери недојебани. Мислим, какав је то лејм маркетинг? Треба их пријавити због узнемиравања.

18. Мене занима ко је Мили, и ко стоји иза њега.

19. Ja kontala da su to mozda neki likovi iz Studenteske unije, ili tako neke organizacije :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.