Raznorazna pitanja

1. Метнеш чисту шаћку у куртон, па кад дођеш тамо пробушиш иглицом врх и удри!

2. U tome i jeste caka. Ne drogiram se, uzeo za novu godinu prvi put, i danas me zovu da sutra uradim test.

3. Штас узео? Ако је трава, а радиш тест урина, вероватно се неће појавити. Синтетичке се дефинитивно не појављују. За остало не знадем.

4. А поводом чега те зову?
    И шта си то узео кад не може да се ишчисти за 10 дана?

5. Koliko sam upoznata sa drogama, ne ostaje toliko dugo u organizmu.

6. Ako rade krv nema leba. Jedino da podmitiš. Travu možda i ne nadju. Drogu oće.

7. Mogu li ustanoviti preko krvi?

8. nikotin se u organizmu zadržava 2 nedelje... Ne znam za vutru... 5 sati tripova, odspavaš i sve je ok... Ali mislim da se ne zadržava dugo u organizmu... Par dana... E sad, ako je belo ili žuto, onda si najebao...

9. Дечко, не дајеш довољно информација. Не можеш да очекујеш ни ваљан одговор онда.

10. Прво нам реци јеси ли шмрко, пушио, или си се боо дрозом?

11. Trava. Povodom posla.
    Rekli da ponesem licnu kartu i 2500 iljade.

12. 1-4 недеље у урину, 2 недеље у крви, 3 месеца у коси. Срећно.

13. kad si zadnji put duvao? i kad imas pregled?

14. Opušteno. Sem ako nisi kontrolor leta ili neki taki kurac.

15. Ma i od trave mogu da ostanu tragovi, 2 sedmice a i duže. Ne znam kakav je test u pitanju. Imaš one što kupiš u apoteci, a imaš i u bolnici neke testove, mene nikad niko nije vodio, a nije bilo ni potrebe, nikad nisam volio droge ;) Jel vade krv il' hoće da baciš piš?

16. Pa šta ih boli ona stvar jel se drogiraš?! To je diskriminacija, ja se nikad toga ne bih sjetio da šefujem.

17. Може да каже и како се пасивно напушио траве. :)
    Е, сад, то што 99% неће прогутати причу, то је друга ствар.

18. Mleko, litre i litre mleka...
    Trebalo bi da se iščisti za 48 sati.Ako možeš da odložiš testiranje možda i uspije...

19. THC poluvreme eliminacije do 59 sati...trebalo bi da si miran...sad zavisi koji je uzorak, krv, urin...mada mislim da ces da se izvuces.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.