Raznorazna pitanja

1. Ma vidi ko je laborant, odnesi flašu žeste ako je lik, a ako je neka riba, onda dvije flaše, i to ti je, nemaš brige.

2. Ja sam normalan, не би требало да нешто нађу. Оно су оквирне бројке. Зависи од много фактора. Колико си се напушио, колико често си то радио, коју врсту теста користе... Сумњам да ће да троше паре на неке озбиљне тестове. Ал оно... само нагађам.

3. Ma zapali ti jedan pred to testiranje, za svaki slučaj. To sigurno šef hoće da provjeri od koga će da se grebe kad isprazni štekove.

4. Ja sam normalan
    Trava. Povodom posla.
    Rekli da ponesem licnu kartu i 2500 iljade.

A da se ti lepo izviniš, kažeš Izvinite bili praznici, ja nemam da dajem trenutno 2500 dinara na test. Kriza, Božić, pičke materine, i da ti odlože test posle 15. ili 1. ili kad već primate platu :)
    Ili bar neka ti oni plaćaju kad ih već zanima, malo mi je ovo džukačko ponašanje.

5. Ne troše se mnogo, moram da im platim 2500.

6. Pravda za nas što nemamo 2500 dinara!!!

7. Е, да, млеко је кева кад овериш од било чега. Требало је ових 10 дана по 2 литре млека дневно да пијеш и очистио би се вероватно.

У праву је Чрч Паб. Кога занимају резултати прегледа, нека плати.

Који трип, јбт, сви почињу реченицу са ''ја сам нормалан''.

8. Ja nikad nisam govorio da sam normalan, uvijek sam tvrdio suprotno, a ljudi mi govore da sam normalan.

9. Који трип, јбт, сви почињу реченицу са ''ја сам нормалан''.

Dada, u prva dva posta sam bila u fazonu ŠKK svi su normalni, ne registrovah nik... :)

Ja sam normalan
    Ne troše se mnogo, moram da im platim 2500.

A ček da te pitam, šta da stvarno nemaš kintu, šta bi onda bilo?
    Da kao Batistuta sve pare šalješ kevi? :)

10. kao nema para, a ovamo vozi juga.... Ma daaaj... Koga trpaš?

11. Који посао је у питању, ако смем да питам?

12. Ne barči u Batigola. Pa i ja bih slao kevi pare, da imam mnogo, ostavio bih sebi 5%, da imam za pivo.

13. Nemam ni ja, uzajmio sam. A njih boli uvo, ako ne uradim ne daju posao. Državna firma, valjda im se može.

14. Ljudi, kako se skida titl za film?
    Pokušavam već 20 min da nađem, a verovatno je i problem što filmovi nisu poznati široj masi, jedva sam i njih našla, ali mi ništa to ne znači što sam ih skinula kad ne znam nemački i ruski.

15. gugl: ime filma prevod.
    Dub, čućemo se sutra za pivo, nemam sad kredita...

16. Opis posla-fizički radnik i rad na visini (skela, zgrade, buldozeri)

17. Mene interesuje gde mogu da se kupe jeftino cvarci i kavurma....a sad ozbiljno jel zna neko kako nabaviti rapidshare premium acc(ne placanjem naravno).

18. Džimi, mogu na temi Novi Sad da stavim oglas za stan? Ako ne nađem nekoga za ovaj mesec, moram pući 250 evropljana...

19. Stefane, okeeeeet, c'est okeeet. Iluminati, probaj da potražiš čvarke na pijaci najbližoj.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.