Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Zasto je moj nalog, ARTEMIS, banovan za hejt?
Nikog, bre, nisam hejtovala! Prvo, sasvim mi je nejasno koga sam to hejtovala. Drugo, ako jesam nekome lupila minus, verovatno mi ta definicija nije bila zanimljiva. Prvo uvek procitam pa lupim + ili -. Nije mi jasno sta me banujete.
Moderatori, stvarno niste normalni.
E sad sam se istresla, ovaj nalog koji sam napravila mozete da banujete trajno, svakako ga necu koristiti, samo hocu objasnjenje za ban. Jer sigurno nisam nekome lupala minuse samo da bi mu lupala minuse. Nisam hejter u dusi, samo sam objektivna.
Evo jedan virtuelni cvetic svima kojima ovo nije namenjeno, a ipak su procitali @->--.
A moderatori, vas sram bilo sto zloupotrebljavate vas polozaj.
Nismo normalni i sram nas bilo. :(
To je odgovor. A da, i hejtovala si, pa je to uobičajena procedura. 10 dana će brzo proći, molimo bez novih duplih naloga.
Stoko moderatorska.I naravno pederski smajli.:D
da li mi moze tko objasnit, reci koliko arhitektonski tehnicari, znaci bez faxa, dobijaju placu? onako, odokativno.
i usput, kako se placaju doticni?
Zna li neko šta je uradio ovaj autor kada je toliko banovan?
Мислим да је он хтео да га банују.
i usput, kako se placaju doticni?
recimo..mogu u butiku, fotokopirnici, na gradjevini, voziti taksi...sve u svemu sto i oni sa fakultetom...plata? pitaj direktora...ako smes
Лајковао се са дуплака, па још и правио срања после тога. Добио опомену кад је банован да ће бити трајно банован ако направи налог пре него што му истекне бан, али није послушао. Толико ја знам, можда има још нешто што не знам...
Jebeš ga, a znao je dobro zakuvati. Hvala na obaveštenju!
evo moje pitanje
kad kliknem da napravim novu defku ostane mi naziv defke koju sam zadnje citao pa to moram da obrisem i da stavim nov naziv. cemu ta opcija kad samo smara, i posto plagijati nisu dozvoljeni totalno je debilna macko majkemi
Nisu dozvoljeni plagijati, ali jesu defke sa istim naslovom.
vidi http://vukajlija.com/ironija :))
pa znam da jesu sa istim nazivom, ironija ima mnogo kao i marfijevih zakona i jos nekih. neko samo kazem vise puta se to obrise nego sto se koristi.
Одбанујте Артемис, направила вам је ружу.
Postoji li mogućnost linkovanja u Microsoft Wordu kao na Vuki?
Ono kao npr gagovani...
Jes' da mi je to bio predmet, ali nemam pojma, mislim niko nije pominjao, pa rekoh da možda neko ne zna :)
Има Insert Hyperlink.
Bra'o, gagovani, sad te volem... Treba mi jer imam word fajl u kojem je milion linkova i onda dok ja pronađem što je što, ode voz
Jel može neko da mi linkuje sajt gde mogu da skidam knjige?
Jel zna neko dal ima nesto zanimnljivo u Novom Sadu za docek? o.O Neka svirka, nesto...?
warez-bb.org
Hvala. :)