Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
http://vukajlija.com/recnik/autori/7142 Шта се зби са човеком?Био на првој страни сад иза мене....
Управо видим да је обрисао велики број својих старих дефиниција.
Oko 18 strana je obrisao...
Још је бољи осјећај кад ти неко брише дефиниције/постере без икаквог нормалног разлога!
Нит' знаш ко је, ни кад, ни зашто...
Ко је дао глас Шредеру кад су се Нинџа Корњаче први пут појавиле код нас?
Љубиша Бачић је био Сплинтер и Кранг, је л' да? А Ђуза Стојиљковић Микеланђело?
Како беше?
Nikola Simić je bio Sekač i Mikelanđelo. Đuza je bio Rafael, Bačić je valjda bio Leonardo i Donatelo, nisam siguran.
Edit: Leonardo je bio Đuza.
Захваљујем. Има ли гди да се скину епизоде с том синхронизацијом?
Квлтне су. :)
На "Цртаћи" форуму мислим, раније је било...
Pun je jutjub toga. :)
Iz nekog razloga neće da ih embeduje.
Ajd ovako:
њњњ.youtube.com/watch?v=K_NuT97U4pE
Pitanje za MODERATORE
http://vukajlija.com/zabava/posteri/62702
jel mogu da spamujem malo? smorile me ove gluposti...
Pitanje za Dzimija.Što si osjetiljiv na ručice?Bilo kako bilo ja se skrasim na jednom nalogu a ti ban...
http://vukajlija.com/recnik/autori/39648
EDIT Zaboravio sam da dodam: Molim te Dzimi odbanuj mi ovo...
Прво, осетљив сам на оне којима други пишу дефиниције да би имали 50 поена за чет, па још дају себи за право да спамују.
Друго, спамовање је луксуз који могу себи да приуште само добри аутори на овом сајту.
Треће, је л' си свестан ти шта ме питаш? Буниш се зато што ти је банован дупли налог. Дупли налог, еј! :)
Уместо што молиш, можеш да анпишеш две-три дефиниције и стекнеш тих 50 поена, па после ради шта хоћеш.
Ćeš sad morati da pišeš. R.I.P. Cenotaph.
Taj nalog je bio otvoren i prije a defke su tu stajale i ja apsolutno nisam tražio od nikoga da napiše da bih imao poene.Nalog sam preuzeo do drugog autora jer si ti moje duple lovio i banovo u nedogled.Samo sam htio da iskuliram bez ikakvog sukoba jer iskreno dosadilo mi je tvoje kurčenje i prepiranje sa tobom.Iskreno ideš na kurac polovini ljudi sa ovog sajta jer ne možeš da iskuliraš neke stvari.A što se definicija tiče rekao sam da neću da ih pišem jer...jer jebeno neću.Bolje mi je ne napisati ništa nego svakakva govna da izbacujem...
xD
Шта ћеш онда на Вукајлији?
Зашто је закључана тема ''Ко задњи Џими му је стрина'' ? љољ
Koliko košta neka osrednja mašina za pranje sudova?
Je l' jeftinije od roba iz daleke Azije?
Šta jer sad gledamo pravopisne greške?Nebitno na Vuki sam jer želim da čitam dobre definicije.Da se smijem dobrim posterima.Da diskutujem sa ljudima na forumu.Jer je zanimljivo.Moj cilj nije da postanem najpopularniji autor.Ja više cjenim autore kod kojih su sve definicije dobre nego one koji napišu 200 definicija i svaka je golo govno...
Zato što je Đimi tetka, nije strina
Džanki, inače si pobijedio i pridružio se lakiju. 3 in a row