Raznorazna pitanja

1. Џими, не одговори ми ?

2. Džimi, šta, sa slave i rođendana da ih ne pustim dok ne operu za sobom?:D

3. Džimi, šta, sa slave i rođendana da ih ne pustim dok ne operu za sobom?:D

2007. сам први и последњи пут славио рођендан с великим бројем људи. Најчешће их изделим у групице, па са сваким посебно. Е, тад сам их све стрпао у стан одједном. Они што су остали последњи, све су судове опрали, још су ми и усисали стан. :) И то самоиницијативно, замисли!

4. A jebiga, 18. mi i još su svi iz različitih mesta pa su spavali ovde. Ne znam na šta bi mi kuća ličila da sam i slavila ovde. Sanjala sam sinoć kako me juri ogroman sunđer i viče za mnom kako ću okusiti snagu njegove zelene površine.

5. Кажем ја. Вапе за тобом.
    Џанки, шта је било? :)

6. Ja taj njegov autoritet i sposobnost da ljude natera da rade stvari, koje inače mrze da rade i to sve pevajući i poskakujući, pripisujem isključivo veličini njegovog polnog organa.

7. Ко последњи Џими му је стрина, закључана пре времена, зашто ?

8. Srećan rođendan Bo :) kad mi dolazimo kod tebe? Praviš nešto i za nas Vukajlijaše :)

9. Katja, žale ga ili mu se nadaju? :D

10. Углавном не пеглам, већ пуштам одећу да се сама на мени исправи. И ради, замисли! :)

Brate, ja ne mogu nikako, ja ludim kad mi je nešto izgužvano, baš me nervira, a taj sistem koristim samo ako nam nestane struja :)

11. Bo plaše ga se. Čuli su legendarne priče o njegovoj monstruoznosti. Zamisli ne daj Bože odbiješ da opereš šolju iz koje si čaj pila i on te za kaznu spava u dupe. Kasnije ne pomaže voda majko ni lekari ni travari.

12. Ахахахаха који лож , да нисам видео оне слике био бих убеђен да је Катија мушко и да нас ложи..............мада и сада не изостављам ту могућност :))

13. Ajao! Nisam znala da ima baš toliko surovosti u njegovom mladom ku..srcu :O
    Hvala Reme, a za nešto za vas ćemo videti...makar za novosađane :D

14. Ej bre ja sam iz Beograda :) moraš i smeštaj da nam obezbediš :)

15. Možda je glupavo pitanje,al' kako da namestim zoom out i da tako ostane?Kad pritisnem ctrl i -,sredi se,ali čim otvorim drugu stranu,vrati se na staro?

16. Nešto ti nije na taman... Meni ostaje tako kako god da podesim

17. Pa,pre je tako bilo i nije bilo problema..sad sam skroz u zbunu.

18. ВанГого, та, мани га... :)

19. Al' Hipnos..ovaj ekran-em je vel'ki,em mi šiba sve u oči...ta,ne mogu,slatka,izdržati.. :)

20. :) Здраво млого нервира, а?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.