Raznorazna pitanja

1. Где је тема ко последњи победник !?!?!?!?

2. Па де је нова ?

3. Nema... Ona je imala 67 postova samo čini mi se

4. zato što džimi nije strina n'o tetka

5. Дајте нову тему, бре.

6. Rešila problem! :))
    Ako se neko zezne,pa uradi isto-evo da objasnim šta sam zas*ala:

Brljala juče po toolbaru i klikala na opciju history;
    uključila,budala,da ne pamti (never save history)-kao,da rasteretim memoriju(Bože,proste mene..)
    Naravno da nije hteo ni da upamti ova podešavanja kad sam to tražila.

Sad vratila na staro i-uspelo..

Naravoučenije:
    Nikad ne radite ono što VanGoga radi svom kompjuteru... :)

7. И не једите се.

8. Pravda za temu ko poslednji nešto!!!

9. Правда за нарвале.

10. Дајте тему ко последњи ХХХХХХХХХХ

11. A da lepo zamolimo,sa šlagom i višnjom? :))

12. Може Гого, може.

13. Evo:
    Lepo molimo(sa sve šlagom i višnjom) da se otvori nova tema "Ko poslednji.."

U potpisu,
    poštovaoci ove igre

14. Da se otvori tema KO POSLEDNJI, SMARKO JE NAJLJEPŠI, može li?

15. Piii,SMarko,pa ti to već znaš :)))

16. Ma znam, nego eto... :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.