Raznorazna pitanja

1. Necije ktitorstvo i brisanje tvojih defki nemaju veze jedno sa drugim.

2. jel mož neko da nelepi onu defku o starim srpskim običajima u fazonu prva bračna noć, familija se skupila,navija, mladoženja posekao ruku da bi krvario na posteljini jer mlada nije bila nevina i sl? ne mog da je nađem pa Bog!

3. Pa dobro, onda se neki moderator nakačio....Ugl...sajt je odlična ideja, ali se pretvorio u prilično sranje. Hvala.

4. Ја сам чуо да онај Реме стално брише дефке људима...

5. Buntov to ti ovaj hugo briše defke vidiš da je ktitor bezobraznik pokvareni

6. Nemojte zajebavati čoveka ako već lepo pita. Buntovniče, samo moderatori brišu definicije, i veruj mi, niko se nije nakačio na tebe, već su najverovatnije obrisane jer su slabijeg kvaliteta. Potrudi se malo više i biće kul.

7. Buntovnice, pricas li u snu?

8. A sto je meni obrisana jedna profilna slika? Vredja?;/

9. mozda je imala adresu sajta? moras da vodis racuna o tome, kao ja sto vodim

10. Zasto niko do sada nije objavio da je autor Abraxus doziveo tragicnu sudbina i da ga zbog toga nema na sajtu. Mislim da je red.

11. Uputiše me ovdje da pitam pitanje koje sam postavila na: http://vukajlija.com/forum/teme/18988 , da ne otvaram novu temu. Nijesam znala.

Dakle, da ne otvarate link, LavMiškin (to nick mojeg momka) je banovan na tri dana, a ta tri dana su istekla prije dva dana. Samo želimo da znamo kada će biti uklonjen ban, da znamo.

P.S. Izluđe me zbog ovoga, samo mi recite da mu dam da pročita i da mi se makne. Ja sam ovdje svakako samo da čitam postere i definicije i da se opustim, a ne da mi samo bude dodatna muka oko njegove Vukajlije. :D

12. makishocker

Zasto niko do sada nije objavio da je autor Abraxus doziveo tragicnu sudbina i da ga zbog toga nema na sajtu. Mislim da je red.

Чији си ти, мали?

13. Maki, o cemu pricas?
    Janpi, nije. Nego je verovatno "uvredljiva".

14. Одбанован је.

Кажи му да слуша Брејкерсе од сад, бољи су.

15. Hvala, Peki d džem, Slušamo ih oboje (posljednji put na Beer Festu u BG). Trebalo je da dođu kod nas u Kolašin, ali su nas sj**ali sponzori na samom kraju. Hvala u svakom slučaju. Pustiću ga sad da se uloguje da odahnem.

P.S. O ukusima se ne raspravlja. :)

16. buxnomaniak
    jel mož neko da nelepi onu defku o starim srpskim običajima u fazonu prva bračna noć, familija se skupila,navija, mladoženja posekao ruku da bi krvario na posteljini jer mlada nije bila nevina i sl? ne mog da je nađem pa Bog!

http://vukajlija.com/pokazivanje-carsava

17. pitanje za modove:

jel modu da spamujem poster bez posledica?

18. Zasto niko do sada nije objavio da je autor Abraxus doziveo tragicnu sudbina i da ga zbog toga nema na sajtu. Mislim da je red.

E ovoga sam se pribojavao celo vreme.

19. Чему служи коса?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.