Raznorazna pitanja

1. meni se x puta desavalo da smislim neku defku nesto mi padne na pamet kad tako nesto vec postoji..pokusam da nadjem pod takvim mojim zamisljenim nazivom i ono nema, rekoh sebi super sad cu je bacim...kad ono u trecem komentaru lik se javi i okaci 90% istu defku samo drugi naziv

2. Zašto stoji kod definicija Dodaj sliku(15) kad možeš da dodaš 5 slika? Ne kapiram nešto. :)

3. Da li se gif animacije pomeraju i kada ih niko ne gleda?

4. .kad ono u trecem komentaru lik se javi i okaci 90% istu defku samo drugi naziv

Ja koristim donji pretraživač, pronalazi ključne reči i u nazivu i u telu definicije. Mnogo je pouzdaniji, doduše, nekad izbaci po nekoliko desetina definicija sa traženim pojmom. Nije da se žalim, tako sam do najboljih tekstova došao.

5. Nije mi jasno kako mi je svaka definicija obrisana, iako provjereno nije plagijat, nije rasistička niti uvredljiva. Nije vic koji već postoji, pravopisno je ispravna, ima više pluseva nego minusa. Šta se neko kog vraga nameračio na mene ovde ?!

6. Ako može biti nešto tipa

"Tike

To su patike."

Može i ovo moje... -.-

7. Napisi nam ovde defke koje su ti obrisane.

8. Pa nisi uplatio ktitor, zato.

9. Gamby, ne budi zlocest, covek je makar pitao na pravom mestu.

10. Gde je ona definicija "Bora Drljača - Prva poljoprivredna mašina koja je zapevala."?
    Nigde je ne mogu naći!

11. Ma nije to! Ova je daleko starija. Iz 2009 mislim.

12. Па исти текст јебо те.

13. Al' ova je plagijat.
    A ova što je ja tražim je original.
    Ali nema je.
    Ali gde je?

14. Garant im se žalio Drljača pa je obrisali.

15. Nije ni bitno...kad sam skontao da svaka budala može biti ktitor i raditi sa postovima šta hoće...nije bitno...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.