Raznorazna pitanja

1. Jel zna neko zašto se Mr. Moon plaši Black Hole-a?

2. Свако небеско тело плаши се црне рупе. Астрофизика за трећи разред основне.

3. Ali Mjesec je satelit, boli ga uvo za tamo neke rupčage.

4. @wojtek Hahaha, sjajan odgovor...

5. Астрофизика за трећи разред основне.

xD xD hahahah

6. Dog, Motika i Duncan napravili slican sajt kao ovaj Kaizenov. Vuka dobila konkurenciju.

7. Kramponom

Jel zna neko zašto se Mr. Moon plaši Black Hole-a?

I ti bi ga se plašio da znaš ono što ja znam.

8. reme ščuo za edit?

9. Jesam, ali sam preko mobilnog na Vuki, tako da trenutno ne mogu da editujem postove, jebi ga.

10. Trenutno se testira server. Ne mogu adreseu da vam dam iz bezbednosnih razloga, zastita servera jos nije kompletna. Tu je i Abraxus. Kazu da ce to biti pravi sleng sajt i za kurasdzije nece biti mesta.

11. To, brate, al će da puca od "patike - tike" genijalnih definicija.

12. Dog, Motika i Duncan napravili slican sajt kao ovaj Kaizenov. Vuka dobila konkurenciju.

Zdrava konkurencija je uvek bila pos'o!

Edit: Doduše u prehrambenoj industriji, al' videćemo.

13. Tu je i Abraxus. Kazu da ce to biti pravi sleng sajt i za kurasdzije nece biti mesta.

Najbolje abraxove definicije su najmanje sleng, a ono što je od slenga napisao je manje-više smaračko.

14. Ja baš učim sad dve vrste konkurencije, pa da primenim ovde:
    - produktna- ako je malo preformulišemo značila bi više opcija na ovom sajtu koje će Kaizen da uvede, kako bi zadržao članove;
    -cenovna- pojeftiniće ktitor.
    U suštini, nama taj njihov sajt ide samo u prilog.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.