Raznorazna pitanja

1. Imam onaj adblok instaliran na mozili ali mi ipak prikazuje reklamu na vrhu i ne mogu da gledam jutjub klipove normalno vec mi na mestu gde bi klip trebao biti prikazuje crnu kocku i malu reklamu na njoj. Do danas je sve šljakalo dobro i sad se ovo pojavilo. Izbrisao sam taj adblok pa ga ponovo instalirao i opet isto... Šta bi moglo biti u pitanju?

2. Скини Хром, Флок, Оперу, или Сафари :Д

3. Još da dodam da neće da mi učitava ni klipove na yt i onu hexball zajebanciju.

Ma skino sam i Hrom + adblok za njega i nema reklama i sve super učitava, ali ostaje ona šljašteća retardirana boja. A i ne volim ga jebiga, mozila je mozila. :)

4. Interesuje me koji je razlog da se na krajevima mailova stavlja ono za ispunjenje zelje i zasto neki ljudi teze da se njihov mail salje na sve krajeve...jesu imali neku materijalnu korist od toga ili samo neodoljivu potrebu da ljudi vide njihov trud? nekad je tog abilo vise..pa kontam da je nesto mozda i bilo....isto tako me interesuje koja je to prica s onim glupostima na fejsu...tipa FRAPANTNO pogledajte o cemu je ova devojka razmisljala dok je prala noge....i onda kao gomila klikce svidja mi se...jel imaju i oni materijalne koristi ili samo neodoljivu potrebu za lajkovima?

5. ja sam cuo da autor grupe na fejsu dobije nekoliko dolara na 10000 clanova.ne znam koliko je to istina.

6. Zanima me na koliko je autor anaconda banovana , jer u temi o banovanim autorima ne pise nista...hvala unapred

7. Dok se Sunce ne ohladi. lolo

8. Zna li neko kakav dobar priručnik za php i mysql? Ne nešto previše skupo, do pedesetak jevreja. Ali dobar, da je fino objašnjeno i da je opširniji od osnovnih funkcija programiranja u php-u.

9. I ti bi ga se plašio da znaš ono što ja znam.

Šta?

10. Блек је исти Питер Норт. Па ти повежи ствари.

http://4chanarchive.org/images/r9k/12756529/1294073573058.jpg

11. Znači on je sapziro koji umesto leda baca ejakulat? :)

12. Ahaha vidi stvarno. Znači dupe uza zid kad ste u blizini blekija.

13. A liči malo i na wojteka, da se ne lažemo. :)

14. Znači neka od moderatorki liči na Dženu ili Lisu Ann? Ili...

15. U, jesi jbt. Pljunuti.

16. Је л' зна неко шта су то ситнорци? :)

17. Au dzimi ovo ni gugl ne zna šta je evo pominje se u ovom tekstu ostavi komentar možda ti odgovori
    http://rkumanovac.blogspot.com/2008/09/blog-post_9558.html

18. Је л' зна неко шта су то ситнорци? :)

Metalni novčići,pitaj leskovčanina :)

19. Ма, земљак, знам и ја да су метални новчићи, али питам да ли остали људи знају. Јер, кад гуглаш, излази само ово што је Душан линковао. Скроз ми чудно. :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.