Raznorazna pitanja

  1. Neprecizno pitanje, mnfrd. Slike koje postavis kao pozadinu za desktop? Ili slike koje gledas? U kom programu gledas slike?

  2. Ljudi, kako da pronadjem poster sa onom mackom sto je otisla u nepovrat, nadam se da ce neko znati na sta mislim. Hvala!

  3. Постери са том мачком се бришу, а они који је поставе на чет или постер бивају бановани. Ево линка, прекопирај и избриши заграду између х и т.
    h)ttp://aggregatemadbox.com/bloggregate/wp-content/uploads/2008/04/longcat.jpg

  4. En_Dotter, хвала на одговору.

    Имам још једно питање. Има један спот неке домаће групе, био је актуелан током друге половине деведесетих, не знам тачно годину. Радња спота је следећа: неки клинци се играју на Калемегдану, и онда примете да неки језиви деда у црном, са повезом преко ока иде, према њима. Они се дају у бег, и тако штурају једно пола спота, а деда их све време прати. Један од њих се онда саплете, остали га остављају и настављају да трче. Деда прилази клинцу, који се иначе усро од стра', насмеје се, да му некакву књигу и оде. Који је то спот? Копка ме ово, тражим га већ неко време, али безуспешно.

  5. Сујета, таштина, гордост???

  6. Mislim da moj komp polako pocinje da umire.E sad , da li neko ima predlog za neki tools ili neki program koji moze da ga odrzava u zivotu?

  7. Pomoglo bi kad bi malo objasnio to ''umire''...

  8. Pa upali se crvena lampica pored one zelene i mnogo se uspori sve, i net i ostale funkcije.javlja se to ponekad ,a vecinom ne.Pocelo u poslednje vreme.

  9. Инсталациони диск за неки од оперативних система обично решава ствар. Ако то не решава, генерално чишћење сигурно решава проблеме. Скини неки алат за праћење температура компоненти. Ја користим еверест ултимејт едишн. Помоћу њега мож да урадиш систем стејбилити тест и да видиш како ти се температуре крећу. Кад урадиш тај тест, одеш на нет и видиш колике температуре треба да буду. Ако је температура процесора висока види да очистиш тај кулер и да промениш термалну пасту. Ако је чипсет у питању, види да ли има активно или пасивно хлађење. Ако је активно, све исто као за проц. Ако је пасивно, морао бих да видим какво је да бих ти рекао шта да радиш. Ако је графичка карта, исти курац као са ово двоје.
    Ај па тако без ништа!

  10. Nadam se da si testirao komp, da nemas virusa. I da koristis neki dobar zastitni program tika Kaspersky, NOD...

    Moze da se desi i da je nesto sjebano u kompu, pa da je procesor preopterecen i da se zato zagreva i davi. Meni se to desavalo kada sam pored Kasperskog instalirao jedan anit-malware koji ga je prepoznao kao virus. Pa mu je sjebao databazu, pa se procesor trudio da to sredi.

    Uglavnom, poslusaj Dotera, ako se iste stari desavaju opet, teraj ga u servis.

  11. E pa hvala.Videcu sta mogu da uradim.

  12. Ово:

    http://www.frenchgeneralstore.com/gifts/img/opinel/prune.jpg

    Како се зове? Служи за орезивање/поткресивање грана. Pruning hook на енглеском.

  13. Da nije kosir? Znam da on sluzi za rezanje, al nisam sigurna da je to to.

  14. To je!

    косијер, -ера м = косир велик, савинут, вртни, баштенски нож за резање лозе, гранчица, грања и сл. — Сваки час би у руци . . . блеснуо косијер којим је секао везе на сноповима. Ћос. Б. Кидао је грање . . . сје-
    као около косијером. Лоп.

    Благодарим. :)

  15. Сад кафу и ратлук да ми пошаљеш на кућну адресу, ништа благодарим трућ-бућ.. ;)))

  16. Na kojem jeziku gluhi ljudi razmisljaju tj. je li na vizualnoj bazi ili?

  17. Не бих знао, никад се нисам родио глув. Да куцнем у дрво. :куца три пута у радни сто:

  18. Све ће ми бити јасно, ал да је овај Џими толика циција да неће да ми пошаље кафу од 20 динџи, па ја сам забезекнута. Ау, извини + 5 динара ратлук. :))))

  19. Еееееееееееееј, запостављен сам! Разлику између сујете, таштине и гордости, молим.

  20. sujeta- kad vidis samo lose osobine na ljudima i sl.
    tastina-osjetljivost na vlastitu veličinu, sebe.
    a gordost..boo. :)
    valjda je to to.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.