Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
To nije Bregin motiv Djurdjevdana, to je izvorna ciganska pesma koju je Brega ukrao. Bend se zove Funeral Mist, ali ne znam koja je pesma.
је оно што сам рекао.
Песма је ваљда ова:
http://www.youtube.com/watch?v=naYJrLtRGkY
Džimi, odakle si ga skinuo? Ja nisam nigde uspeo da ga nađem...
Е, немам појма, скинуо га буразер. А није ту сад. Шаљем ти линк на ПВТ ујутру.
Ta je.
Kad smo vec kod novog albuma Maidena, mogu reci da sam zadovoljan, iako me je razocarao El Dorado kad je izleteo. Jedno je sigurno, napravili su odstupnicu ka nesto savremenijem zvuku. Ajd da ne offujem vise.
EDIT: Izgleda da je ova verzija cista http://hotfile.com/dl/61026630/72419af/Iron_Maiden__The_Final_Frontier_2010.rar.html
Приметио сам раније пар пута да кад неки чланови (нема шансе да су дупли неког мода, нису ни ктитори) кад цитирају туђ коментар, копипејстују и ник и време постављања поруке, и то изгледа овако:
pre 14 sati obriši
Kad smo vec kod novog albuma Maidena...
Одакле то "обриши"? Да ли је то нешто до браузера, или нешто лево?
Zbog čega osobe koje dožive potpunu amneziju ne zaborave da pišu, čitaju, govore, već samo zaborave doživljaje i situacije iz svog života?
Хакери, преоручите ми неке бесплатне програме да ми пржи брже нет.
Иначе, нестало ми оне иконице у мај компу изнад хардова (ако контате на шта мислим). Како то да вратим?
И активирао сам овај стални апдејт да ми ради, како да га искључим? Ја оперисан од свега...
Самхаин, ti pitaj Sodju na Dunavu..Sigurna sam da on zna...
Dva pitanja:
1. Ne mogu da udjem na microsoft.com, verovatno zato sto koristim neoriginalni Windows XP. Zaboravio sam da iskljucim automatic update pre nego sto sam se konektovao na net, i sad mi samo za Microsoftov sajt browser izbacuje poruku da ne moze da pronadje server. Da li mogu da uradim nesto osim reinstalacije operativnog sistema, jer mi je pristup njihovom sajtu potreban?
2. Da li je postoji sansa da mi se Windows Live Messenger (MSN) zabagovao, to jest da mi neke kontakte ne prikazuje kao dostupne iako su oni tu, a nisu me blokirali ili obrisali sa liste?
Samhaine, sva pitanja su ti neprecizna. Nisi naveo ni koji ti je OS. Zato tebi nema odgovora :P
Xipe, pokusaj sa drugim pretrazivacem. Mozes da reinstaliras i sam IE, ne moras ceo sistem. Start-Control Panel-Add/Remove Programs i tu sa leve strane imas add/remove windows components. Odstikliras IE, next, next...Zatim ponovis to isto, s tim sto ga sada stikliras.
Ako ti i posle toga odbija pristup microsoft.com, skeniraj racunar uz pomoc Hijackthis. To lici na neki malware, jer MS ne odbija pristup svom sajtu sa piratskog softvera.
Sto se tice MSN-a, reinstaliraj ga. Konkretni "bagovi" nisu uobicajeni, pre ce biti da ti je isti malware ubio i IE i MSN.
Ides na hijackthis.de, skines program, zatim skeniras komp njime, rezultat okacis na taj isti sajt, i izaci ce ti rezultati sta bi trebalo da sredis.
Treba mi pomoć.
Šta tačno znači SUB LOAD TICKETS u sledećem kontekstu:
-An unlimited number of 90% sub load tickets
-An unlimited number of 50% firm tickets
Бузерант је...?
И једно интерно: како да цитирам?
citat (velikim slovima)
pa sad tu pišeš nešto, neki c/p...
tatic (velikim slovima)
A što se buzeranta tiče, na ovo misliš?
Е, жива ми била!
Шта ће се десити кад на овом сајту више не буде ниједне "паљевине"?
Kome ti paljevina?! ;)
Овако - недавно сам лепо форматирао диск, инсталирао Виндовс (ИксПе СП2), све шљака фино, осим браузера. Другим речима не могу да сурфујем. Месенџер и даунлоудери раде нормално, али кад укључим Фајрфокс/ИЕ/Кроум/Оперу, имам максимално десет минута нормалног рада, пре него што почну да се понашају као да нисам прикључен на нет. Немам никакав АВ или фајрвол који би могли да ми праве фрку. Шта може бити проблем?
Какав курац Милислав, Милисав, шта већ, нек ми неко објасни о чему се ради? :)