Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Инсталирај неки...
Да се надовежем на Војтеков проблем... Последњих 5-6 дана по једном дневно ми се деси да ми заблокира браузер након што се појави обавештење да је АВГ антивирус crashed and needs to close. Онда ми једноставно нестане интернет и морам да рестартујем комп.
Tako ti i treba kad koristis AVG. Skini to, instaliraj Avast i mirna Backa...(Baranja i zapadni Srem).
I sta se kecas coveku na poruku, slepas se na njegov problem?
wojteke, pa bas zato sto nemas AV, izgleda da ti je prosao neki virus i sjebao stvari. Izvinite na naucnom izrazavanju.
Аваст је геј. То су геј ствари. То је за геј људе.
http://www.youtube.com/watch?v=0YbfR3cdvkk
Е, па, Милисав је замена постера у постеру у постеру... Стелт спем...
Možda neko od prisutnih može da mi pomogne.
Šta tačno znači SUB LOAD TICKETS u sledećem kontekstu:
-An unlimited number of 90% sub load tickets
-An unlimited number of 50% firm tickets
U pravu si. Enjoy AVG :)
Пробо сам тај АВГ и закључио да ми компјутер боље ради са вирусима него са тим "антивирусом". Од сада користим само вениш.
Ма зајебите Антивирусе, бар ја имам бољих искустава без њих
само не улазите на рекламе и неке њеирдоо сајтове и немате фрке
Реко да не наглашавам да нису вируси у питању, али изгледа да сам требао.
Војтек, назови техничку подршку провајдера и питај њих, то ти је најпаметније.
Је л' се улази у БиХ само са српском личном картом, а без пасоша?
Ако ништа није мењано скоро, да.
Ovako se ponasa racunar koji ima malware. Ako nemas antivirus, kako mozes znati da nemas virus?! Nisi se rizicno ponasao?!
Skeniraj komp sa Hijackthis, i ako ti ne pokaze nista, onda cemo razmisljati dalje.
Mozda ne bi odmoglo da pustis ComboFix da ti vrati sve vrednosti na pocetne? Ovde imas link, sacuvaj na desktop, pokreni i nista ne diraj dok ne odradi sve - u protivnom rizikujes pad sistema.
Како може да буде малвер, када не харду нема ниш осим Виндовса и Хероја 3, а нет није коришћен од форматирања?
Можда је у херојима. Можда је у инсталационом диску. Можда је вирус еволуирао и може да изађе ако је урађен квик формат, а не нормалан. Можда ти је ужасно ложа та верзија виндовса. Ко зна ко све крекује те осове. Да ли имаш нормалне драјвере за мрежу? Како можеш да имаш интерент уопште ако га немаш?????? Да ли си укључио рачунар у струју...
Овај диск Хероја користим без проблема годинама и нигде није направио срање, а инсталиран је на неколико рачунара. Квик формат није рађен, већ онај класичан, три сата је трајао (рађен је у БИОСУ, не из Виндовса). Инсталациони диск Виндовса може бити проблем, мада код ортака шљака нормално. Мрежни драјвери су ок, легитимни, добио сам их уз Сажемов модем. Можда сам полудео? Можда сањам?
Еунетова подршка ми рекла да немају појма шта није у реду.
ЕДИТ : Каква је Седмица? Ваља ли чему? Јел стабилна и брза или само пршти и има лепе боје? Каква јој је компатибилност са старијим апликацијама?
Пробај да шинеш дифолт у бијосу на све живо. Можда је нешто ту чачкано. Види како је подешен лан у бијосу такођер.
Рекни конфигурацију детаљно. Од а до ш.
Пробаћу ово са биосом кад будем могао...
Дотле :
Феном Х3 720 (прегреја се у пичку материну)
Асус М4А78
2 ГБ РАМ
ВД 640 гига
Гајнвард Рејдион 4850
Хлађење-напајање ОЦЗ 500 вати
ДВД неки Пионир
Imam bubuljicu od dva cm u precniku na slepoocnici. Dal' da busim sa sterilizovanom iglom, il' da ne izazivam sudbinu.
P.S. Jaja obrij'o.