Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Било који апротични растварач ради посо.
Шта значи апротични?
Значи да нема протона који могу да се отпусте. Пример протичних растварача су ти алкохол и вода, а апротични су ти нпр. ацетон и хлороформ.
Draga vukajlijo,
čitam vašu, kako da kažem rubriku od početka i pratim.
Ja živim u Svilajncu i imam jedno pitanje za vaš list:
Da li neko može da mi nabavi film od Đorđa Kadijevića - Štićenik (1973.), jako mi treba.
Spreman sam na upoznavanje, ozbiljnu vezu, besplatan handjob, bilo šta, ko mi mabavi taj film. Radiću čak i kao vaš rob, ili kućopazitelj, ili bebisiterka.
Drugari, hajde da se družimo - nabavite mi taj film.
http://a.imageshack.us/img12/4702/1006338.jpg
Ja ti nabavljam ako napišeš "Ja najviše na svetu volim od sveg srca Draganu Mirković!".
(za sve neupućene, dotični je napisao jedno pedeset obrisanih hejterskih definicija o njoj)
Daklem, ako to učiniš, neće trebati handjob... Bar ne meni. xD
Zapisano na Hendlovoj partituri:
http://a.imageshack.us/img8/7656/1006339i.jpg
Sta je Hendl doziveo.....
Izvini, JTU, ispašće da sam te zeznuo, a to sam najmanje želeo. Naime, na netu nema, našao sam od Ljubiše Samardžića iz 1966, isto se zove štićenik, međutim, nije to to.
Evo o filmu ovde: http://cultofghoul.blogspot.com/2010/05/sticenik-1973.html
I da, JTU, da li to znači da ti mrziš Hendla? :)
Znao sam da ćeš samo to naći.
Hendla prokleto obožavam.
Taj blog pratim već 2 godine.
Jbg, pročitah sad i ja blog i krivo mi što ga nema. :( Deluje interesantno.
I da, lep ti je rukopis. :D
Ovde je još navrat-nanos, inače je prekrasan-
Ima li neko ovde da koristi lyrics plugin za winamp(znaci, da mi izlazi tekst na desktopu dok slusam pesmu)? Ako ima neka ostavi neki link.
Hahaha, bravo Laki, bas si me nasmejao :)
Upyre, bas si lenj jbt. A posto sam ja dokon, evo ti jedan plugin, drugi, treci i cetvrti.
Inace ne koristim ni winamp, a kamoli lyrics plugin-ove.
Evil Lyrics је такође кул.
@Jericho, muchas gracias!
Е, ако је уживам док кењам, да ли то значи да сам дукатлија? Мислим, дефекација дође као обрнута пенетрација...
Да.
Zawisi od sledećeg: Da li uživaš i kad se gowno prepolowi, pa se onaj deo koji ne ispadne blago wrati unazad?
Не. Али понекад волим да се баш јако напнем и да све избацим рапидно и громогласно, а понекад се натежем и лагано га мрцварим, у зависности колико слободног времена имам.
ААААААААААААААААААААААААААА, ТИ СИ ЈЕБЕНИ ПОБЕДНИК САЈТА!!!!
Закључајте сајт, и ајмо сви у курац, Јогурт је БОГОТАЦ!:)))